ALOCATII 2020. Ministrul Muncii a anuntat cand se vor dubla alocatiile pentru copii

/ / Modificat: 2020-01-14
ALOCATII 2020. Ministrul Muncii a anuntat cand se vor dubla alocatiile pentru copii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat cand se vor dubla alocatiile copiilor. Aceasta a precizat ca cel mai probabil, Guvernul va amana pana in luna iulie intrarea in vigoare a legii prin care este prevazuta dublarea alocatiilor.

ALOCATII 2020. Cand se vor dubla alocatiile

Ministrul Violeta Alexandru a mai precizat ca majorarea alocatiilor nu se poate face peste noapte, deoarece nu sunt fonduri prevazute in buget. 

"Sigur ca-ti doreşti, dar o faci rational, o faci in baza unor elemente care tin inclusiv de cresterea economica si de posibilitatea in resurse efective de a o acoperi. Asa si aici. Nu se pune problema sa nu dorim, dar trebuie facuta atunci cand se poate si cum se poate si, in ceea ce ne priveste, dorim sa se intample, dar cel mai probabil se va putea opera la momentul rectificarii bugetare din iulie," a precizat Violeta Alexandru, la Adevarul Live.

Ministrul a spus ca legea a fost adoptata de Parlament dupa ce s-a conturat bugetul pe 2020.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind dublarea alocatiilor pentru copii, care ar trebui sa intre in vigoare in urmatoarea luna dupa publicarea in Monitorul Oficial.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ministrul muncii Violeta alexandru Alocatii 2020 Dublare alocatii

Articole recomandate

Citeste si despre