• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
38 opinii
Varsta recomandata:
9 - 12 ani
; 12 - 15 ani; 1 - 6 ani; 6 - 9 ani
Jocuri sportive:
fotbal

Scoala de fotbal Gica Popescu

Scoala de fotbal Gica Popescu are ca baza materiala doua corpuri de cladiri-A-si B formate din : o sala de primire dotata cu televizor panoramic, birou vicepresedinti, birou contabilitate, birou secretariat, sala internet, sala recuperare, sala forta, bucatarie si sala de mese, vestiare antrenori si minihotel, birou antrenori, doua vestiare...

Scoala de fotbal Gica Popescu are ca baza materiala doua corpuri de cladiri-A-si B formate din : o sala de primire dotata cu televizor panoramic, birou vicepresedinti, birou contabilitate, birou secretariat, sala internet, sala recuperare, sala forta, bucatarie si sala de mese, vestiare antrenori si minihotel, birou antrenori, doua vestiare pentru echipe, un vestiar pentru arbitri, birou manager sportiv dotat cu aparatura video corespunzatoare, cabinet medical, sala de sedinte, magazie materiale antrenori si magazie echipament de joc. Complexul sportiv are in dotare cinci terenuri de antrenament: un teren cu gazon natural -80m x 40m-doua terenuri pentru minifotbal -40m x 30m, un teren cu gazon artificial si unul acoperit cu recortan -suprafata speciala fabricata in Italia.

asigurat de club

sala recuperare, sala forta, bucatarie si sala de mese, vestiare antrenori si minihotel,doua vestiare pentru echipe, un vestiar pentru arbitri,cinci terenuri de antrenament

Opinii utilizatori

Cei mai buni
De Antonio pe 11 Ianuarie 2010

As vrea sa joc acolo.

Scoala de fotbal Gica Popescu
De Andreas pe 09 Ianuarie 2010

Cea mai buna din Romania.

Vreau sa ma inscriu!
De Fornea Valentin pe 30 Noiembrie 2009

As dori sa ma inscriu la aceasta scoala. Toata lumea imi spune ca am talent la fotbal, inclusiv profesorul meu de sport. Cu echipa, am invins toate echipele de la scolile din Barlad. Mi-as dori foarte tare sa fac sport de performanta. Oare e tarziu daca am 15 ani?

raspuns
De Cezar varjac pe 27 Noiembrie 2009

poti sa vii la sc scoala de fotbal gica popescu sa sustii o proba de joc. te poti interesa pe www.popescufotbal.ro. acolo sunt numerele de telefon ale tuturor antrenorilor care se ocupa de grupele respective.
iti multumim pentru interes si te asteptam

Talent
De Panduru Ionut Daniel pe 05 Noiembrie 2009

Vreau sa ma inscriu si eu la aceasta scoala. Cum sa fac? Eu sunt un copil foarte talentat si tehnic. Va rog trimiteti mesaje pe id-ul meu :ribery_steaua2009 varsta 12 ani. Locuiesc in Comuna Borascu, Judet Gorj. Va multumesc!

Cum pot sa-mi inscriu copilul la aceasta scoala?
De Neculau nicoleta pe 11 Octombrie 2009

Am un copil talentat si foarte muncitor, care isi doreste sa joace fotbal la scoala de fotbal Gica Popescu. Nu stiu cum pot sa-l inscriu? Cand este preselectia?

Scoala de fotbal Gica Popescu
De Lucian martinescu pe 01 Octombrie 2009

M-ar interesa daca ma mai pot inscrie daca am 19 ani si daca mai pot juca fotbal.

Scoala de fotbal Gica Popescu
De Iosif pe 26 August 2009

Scoala de fotbal Gica Popescu este cea mai tare scoala de fotbal, vreau sa joc acolo. Imi place acea scoala de fotbal.

Contact Scoala de fotbal Gica Popescu

Adresa

Dolj, Craiova

Reper Craiova
Site www.popescufotbal.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.