• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
38 opinii
Varsta recomandata:
9 - 12 ani
; 12 - 15 ani; 1 - 6 ani; 6 - 9 ani
Jocuri sportive:
fotbal

Scoala de fotbal Gica Popescu

Scoala de fotbal Gica Popescu are ca baza materiala doua corpuri de cladiri-A-si B formate din : o sala de primire dotata cu televizor panoramic, birou vicepresedinti, birou contabilitate, birou secretariat, sala internet, sala recuperare, sala forta, bucatarie si sala de mese, vestiare antrenori si minihotel, birou antrenori, doua vestiare...

Scoala de fotbal Gica Popescu are ca baza materiala doua corpuri de cladiri-A-si B formate din : o sala de primire dotata cu televizor panoramic, birou vicepresedinti, birou contabilitate, birou secretariat, sala internet, sala recuperare, sala forta, bucatarie si sala de mese, vestiare antrenori si minihotel, birou antrenori, doua vestiare pentru echipe, un vestiar pentru arbitri, birou manager sportiv dotat cu aparatura video corespunzatoare, cabinet medical, sala de sedinte, magazie materiale antrenori si magazie echipament de joc. Complexul sportiv are in dotare cinci terenuri de antrenament: un teren cu gazon natural -80m x 40m-doua terenuri pentru minifotbal -40m x 30m, un teren cu gazon artificial si unul acoperit cu recortan -suprafata speciala fabricata in Italia.

asigurat de club

sala recuperare, sala forta, bucatarie si sala de mese, vestiare antrenori si minihotel,doua vestiare pentru echipe, un vestiar pentru arbitri,cinci terenuri de antrenament

Opinii utilizatori

fotbal
De Andrei pe 27 Iunie 2016

imi place acest club si as vrea sa dau probe ca m.am saturat sa stau la un club din medgidia timp de 6 ani acesta este nr me de telefon0869545505

Scoala de fotbal Gica Pomescu
De Sara pe 23 Iunie 2016

Primiti si fete?Joc fotbal de aprox. 4 ani .

vreau sa ma inscri
De Oprea cosmin pe 25 Noiembrie 2015

Hajajai


Djjj

SCOALA DE FOTBAL GICA Pomescu
De MATEI pe 31 Octombrie 2015

Salut ma numesc matei am 11 ani sunt din iasi si am un talent ca fi portar si va rog sa ma informati daca ati vrea un portar sunt de 5 stele am jucat la fotbal cluj va rog sa ma informati

FOTBAL
De Alex pe 08 Iunie 2015

As dori sa dau niste probe la aceasta echipa/scoala de fotbal din craiova.

fotbal mare
De Ioan pe 31 Mai 2015

fotbal superb

Vreau sa fiu cel mai bun portar din Romania la juniori
De Alexandru pe 07 Ianuarie 2015

Salut.Ma numesc Alexandru si am varsta de 17 ani si sunt din Judetu Olt.As vrea sa ma inscriu si eu la Scoala de football.Imi place enorm de mult acest sport.Mie imi place sa stau in poarta ma descurc foarte bine.Cum putem lualegatura.

Scoala de fotbal Gica Popescu
De Alex pe 15 Septembrie 2014

Salut numele meu este Alex, am 13 ani si sunt din Vudetul Valcea. Joc fotbal de la varsa de 6 ani si imi place foarte mult acest sport, eu as dori sa fac sport de performanta, insa localitatea in care sunt nu imi da voie sa progresez. Cum putem lua legatura?

Vreau sa ajung fotbalist!
De Ionut pe 21 August 2014

Ma numesc Ionut,am 17 ani si asi dori sa ma inscriu la clubul dumneavoastra! Cum putem lua legatura? Acesta este numarul meu de telefon 0762420890

Scoala de fotbal Gica Popescu
De Ciontu alexandru madalin pe 31 Mai 2011

Pe mine ma intereseaza cand se fac selectiile pentru cei nascuti in 1996, deoarece vreau sa vin si eu la scoala de fotbal Gica Popescu. Sunt nebun dupa fotbal si vreau sa fac performanta chiar daca nu ma pricep foarte mult dar totul se invata.

Contact Scoala de fotbal Gica Popescu

Adresa

Dolj, Craiova

Reper Craiova
Site www.popescufotbal.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.