• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
38 opinii
Varsta recomandata:
9 - 12 ani
; 12 - 15 ani; 1 - 6 ani; 6 - 9 ani
Jocuri sportive:
fotbal

Scoala de fotbal Gica Popescu

Scoala de fotbal Gica Popescu are ca baza materiala doua corpuri de cladiri-A-si B formate din : o sala de primire dotata cu televizor panoramic, birou vicepresedinti, birou contabilitate, birou secretariat, sala internet, sala recuperare, sala forta, bucatarie si sala de mese, vestiare antrenori si minihotel, birou antrenori, doua vestiare...

Scoala de fotbal Gica Popescu are ca baza materiala doua corpuri de cladiri-A-si B formate din : o sala de primire dotata cu televizor panoramic, birou vicepresedinti, birou contabilitate, birou secretariat, sala internet, sala recuperare, sala forta, bucatarie si sala de mese, vestiare antrenori si minihotel, birou antrenori, doua vestiare pentru echipe, un vestiar pentru arbitri, birou manager sportiv dotat cu aparatura video corespunzatoare, cabinet medical, sala de sedinte, magazie materiale antrenori si magazie echipament de joc. Complexul sportiv are in dotare cinci terenuri de antrenament: un teren cu gazon natural -80m x 40m-doua terenuri pentru minifotbal -40m x 30m, un teren cu gazon artificial si unul acoperit cu recortan -suprafata speciala fabricata in Italia.

asigurat de club

sala recuperare, sala forta, bucatarie si sala de mese, vestiare antrenori si minihotel,doua vestiare pentru echipe, un vestiar pentru arbitri,cinci terenuri de antrenament

Opinii utilizatori

Scoala de fotbal Gica Popescu
De Dragomir cristina pe 09 Mai 2011

Am un copil foarte talentat as vrea sa-l inscriu la Scoala Gica Popescu. Cum pot sa-l inscriu? Cand au loc selectiile astept raspuns. Va multumesc.

Scoala de fotbal Gica Popescu
De Mugu pe 08 Martie 2011

Cred ca este un lucru extraordinar pt. sportul romanesc. Ce a facut si face pt. imaginea Romaniei in lume acest domn nu stiu si nu am auzit de prea multi, asa ca trbuie sa avem mare grija de valorile acestei tari si sa le respectam.

Informatii
De Moldoveanu Octavian Ovidiu pe 28 Iulie 2010

Am 18 ani si sunt dint-un orasel mic cu numele de Motru. Imi place la nebunie fotbalul si am si talent, sunt un jucator de talie inalta, viteza buna, am un sut cu precizie, execut foarte bine loviturile libere si sunt un jucator tehnic. Mentionez ca am participat in competitiile locale de fotbal la sala. Va rog sa ma informati cum pot sa ajung la scoala Gica Popescu din Craiova si ce fel de probe trebuie sa sustin. Va multumesc si astept raspuns.

Scoala de fotbal Gica Popescu
De Mirela pe 09 Iunie 2010

Ce se intampla cu S.F.G.P. de nu mai are nici un rezultat?

Nr. de telefon antrenor Florin Nicolae
De Dorina pe 14 Mai 2010

Ma intereseaza nr de tel. al d-lui antrenor Florin Nicolae, daca il stie cineva va rog spuneti-mi. Rar antrenor de copii ca domnia sa. Un exemplu d-lor antrenori care jigniti si injurati copiii. Pe copil trebuie sa il cuceresti nu sa-l sperii.

Scoala de fotbal Gica Popescu
De Mirela pe 29 Aprilie 2010

Daca un copil face parte dintr-o grupa de la sfgp poate sa se mute la alt antrenor care are aceeasi grupa de varsta?Astept raspuns. Multumesc.

Scoala de fotbal Gica Popescu
De Raluca pe 21 Aprilie 2010

As vrea sa stiu daca la aceasta scoala se plateste ceva sau este subventionata. Va multumesc.

Selectia la Scoala de fotbal Gica Popescu
De Costica pe 21 Februarie 2010

Depinde de varsta pe care o ai. Te interesezi ce antrenor este la grupa de varsta respectiva, mergi acolo si vorbesti, dai proba. Eu asa am procedat cu copilul meu, dar este mic.

Cum ma pot inscrie
De STANCIU NICOLAE pe 15 Februarie 2010

As vra sa stiu cand este preselectia pentru ca aceasta scoala m-a impresionat foarte mult si as vrea sa joc fotbal la aceasta scoala daca imi puteti lasa un mesaj pe adresa de email nick_10_00@yahoo.com. Va multumesc.

Scoala de fotbal Gica Popescu
De Voicila pe 20 Ianuarie 2010

Bravo.

Contact Scoala de fotbal Gica Popescu

Adresa

Dolj, Craiova

Reper Craiova
Site www.popescufotbal.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.