Servetelele umede pentru bebe. Cum le alegem?

/ / Modificat: 2009-05-11
Servetelele umede pentru bebe. Cum le alegem?

Articol scris la sugestia cititoarei noastre

Gabriela Iordache

Alegerea servetelelor umede pentru bebelusi poate fi foarte dificila din cauza ca exista atat de multe firme si sortimente, iar mamicile nu prea stiu dupa ce sa se orienteze: pret, ambalaj, reclama, miros? Afla in randurile urmatoare cum sa alegi servetelele potrivite pentru bebelusul tau.

Servetelele umede pentru bebelusi au fost inventate pentru a-ti face viata mai usoara. Dupa ce ii schimbi scutecul bebelusului, il stergi cu un servetel umed si gata! Curatarea funduletului fara apa devine astfel mult mai simpla si mai rapida.

Exista in comert o multime de feluri de servetele umede dintre care poti alegi. Tine cont insa de faptul ca servetelele umede pentru bebelusi trebuie neaparat sa aiba mentiunea pe ambalaj: testat clinic sau testat dermatologic.

Servetelele trebuie sa aiba si un ph echilibrat, apropiat de cel al pielii, si sa nu contina alcool. Este de preferat ca ele sa aiba extracte din bumbac natural si sa fie in termenul de garantie.

Atentie! Nu refolosi servetelele dupa utilizare, arunca-le direct la gunoi.

img/director_img/servetele_nivea.jpgDin gama NIVEA Baby ai trei optiuni de servetele umede pentru bebelusi: servetele NIVEA Baby Soft&Care, servetele NIVEA Baby Pure si servetele Sensitive NIVEA Baby.

Servetelele NIVEA Baby Soft&Cream contin crema de galbenele ce hidrateaza pielea sensibila a bebelusului. Ele sunt potrivite pentru bebelusii cu piele uscata pentru ca inlatura senzatia de disconfort si calmeaza pielea deshidratata si iritata.

Servetelele NIVEA Baby Pure&Fresh au o formula foarte delicata pe baza de apa si extract de nufar. Ele curata eficient pielea bebelusului si intaresc imunitatea naturala a pielii.

Servetelele Sensitive NIVEA Baby sunt special concepute pentru bebelusii cu predispozitie spre alergii sau cu pielea foarte sensibila. Ele nu au parfum artificial in compozitie si contin extracte naturale de musetel, benefice pentru bebelusii cu alergii la nivelul epidermei.

Bebelusii care au un parinte care sufera de alergii au o predispozitie mai mare spre a dezvolta si ei reactii alergice la nivelul epidermei.
 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre