Rutina de ingrijire a pielii bebelusilor are un nou aliat!

/ / Modificat: 2013-04-12
Rutina de ingrijire a pielii bebelusilor are un nou aliat!

NIVEA Baby Toddies – primele servetele umede pentru uz general

Folosirea servetelelor umede in curatarea si ingrijriea pielii bebelusilor a usurat simtitor viata mamicilor aflate in cautarea celor mai eficiente si in acelasi timp delicate modalitati de a-si proteja micutii.

Sunt igienice, usor de folosit si usor de transportat, astfel incat le poti avea in orice moment la indemana. NIVEA Baby isi completeaza gama de servetele umede cu NIVEA Toddies – primele servetele pentru curatarea din cap pana-n picioare.

Realizate din fibre 100% naturale, imbibate cu lotiune delicata pentru curatarea si ingrijirea pielii sensibile a copiilor, noile servetele NIVEA Toddies sunt recomandate pentru uz general: pot fi folosite pentru curatarea fetei, mainilor si funduletului copiilor sau bebelusilor. Sunt incredibil de usor de folosit si, pentru ca sunt biodegradabile, pot fi aruncate in toaleta dupa utilizare.

Pret: 6,8 lei



Pe langa NIVEA Toddies, gama NIVEA Baby contine alte trei tipuri de servetele umede, fiecare avand in focus o nevoie specifica a pielii bebelusilor. Toate au fost dezvoltate in colaborare cu medici dermatologi si pediatri si nu contin parabeni, coloranti sau alcool. Testele dermatologice au dovedit compatibilitatea lor la nivelul pielii. Alege-le pe cele potrivite nevoilor pielii bebelusului tau:

Servetele umede NIVEA Baby Fresh & Pure
. Studiile clinice si dermatologice au demonstrat ca servetelele umede Pure & Fresh de la NIVEA Baby curata pielea la fel de delicat precum cea mai pura apa, pastrand intacta bariera naturala de protectie a pielii. Acestea contin apa pura si extract de aloe vera, pentru o piele catifelata si  fara iritatii.

Pret: 7,9 lei



Servetelele umede NIVEA Baby Soft & Cream. Fiind imbibate in crema delicata cu panthenol, servetelele umede NIVEA Baby Soft & Cream calmeaza instantaneu pielea iritata a bebelusilor si curata in mod eficient.

Pret: 7,9 lei



Servetelele umede NIVEA Baby Pure & Sensitive. Create special pentru nou-nascuti si bebelusii cu risc crescut de alergii, servetelele umede NIVEA Baby Pure & Sensitive ofera cea mai delicata curatare si ingrijire. Imbibate cu o lotiune usoara, fara parfum, si ulei de jojoba, pastreaza pH-ul natural al pielii si calmeaza chiar si cea mai sensibila piele.

Pret: 7,9 lei



Inalta calitate a servetelelor umede din gama NIVEA Baby te ajuta sa pastrezi pielea micutului tau sanatoasa, curata si catifelata.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre