Produsele pentru bebelusi. Le folosim si noi?

/ / Modificat: 2009-05-15
Produsele pentru bebelusi. Le folosim si noi?

Articol scris la sugestia cititoarei noastre

Mariana Iorgovici

Produsele NIVEA Baby din raftul bebelusului tau iti fac si tie cu ochiul? Afla in randurile urmatoare pe care dintre ele poti sa le folosesti si tu!

Produse pentru baie

Medicii recomanda ca atunci cand faci baie cu bebelusul tau sa folosesti si tu produsele cu care il speli. Acest lucru este recomandat deoarece produsele tale contin alcool, parfum si coloranti artificiali care ar putea sa-l afecteze pe bebelus. Bucura-te de aceste clipe impreuna cu bebelusul tau intr-un mod in care sa nu-i provoace micutului probleme.


Poti folosi Samponul pentru Par Stralucitor de la NIVEA Baby atat pentru bebe cat si pentru tine. Samponul lasa parul matasos la atingere si contine extracte naturale din proteine de matase si vitamina B3.


Produsele pentru bebelusi sunt benefice si pentru pielea mamicilor, iar daca ai pielea foarte sensibila poti sa folosesti Samponul Extra Delicat de la Nivea Baby sau Lotiunea de Spalare din Cap Pana-n Picioare NUTRI SENSITIVE de la NIVEA Baby, ambele special cocepute pentru o de afectiuni. Produsele nu contin sapun, alcool, parfum sau coloranti artificiali si hidrateaza pielea sensibila fara a o irita.


img/director_img/produse_bebe_nivea.jpgDaca vrei un produs de tipul 2-in-1 pentru tine si bebelusul tau, pentru a face si o mica economie, poti incerca Lotiunea de Spalare din Cap Pana-n Picioare de la NIVEA Baby. Lotiunea poate fi folosita atat pentru spalarea corpului cat si a parului deoarece contine si un balsam care faciliteaza descurcarea parului. Formula contine si ulei de migdale si minerale naturale ce au un miros delicat.


Pentru o baie relaxanta alaturi de puiul tau, foloseste Spuma Crema de Baie de la NIVEA Baby ce hidrateaza si curata in acelasi timp pielea si are o formula imbogatita cu extract de musetel (bisabolol) si minerale naturale.


Produse pentru hidratarea pielii


Un masaj cu Uleiul de Corp de la NIVEA Baby, cu migdale si germeni de grau, iti va lasa pielea hidratata si te va relaxa, luandu-ti gandurile de la problemele cotidiene. Masajul bebelusului il faci dupa fiecare baita. Fa-ti timp si pentru tine pentru un masaj macar o data pe saptamana pentru ca iti va detensiona corpul si vei avea mai multa energie.


Dupa baie, cand pielea inca este umeda, definitiveaza sedinta de rasfat cu Laptele de corp NIVEA Baby Nutrisensitive cu uleiuri hidratante cu rol nutritiv. Insista mai ales pe picioare, unde pielea tinde sa se usuce mai repede, mai ales daca folosesti lama de ras.
 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre