Produsele folosite dupa schimbarea scutecelor

/ / Modificat: 2008-05-07
Produsele folosite dupa schimbarea scutecelor

Multi parinti sunt adesea surprinsi de cate scutece trebuie sa schimbe intr-o singura zi, insa cu timpul te vei obisnui si vei deveni o adevarata profesionista.



Inainte si dupa schimbarea scutecelor, trebuie sa te speli pe maini, iar atunci cand vine momentul de a-l schimba pe micut, ai grija sa ai la indemana:

dotun scutec curat;
dotservetele umede;
doto punga de plastic pentru a arunca scutecul murdar;
dotcrema pentru funduletul bebelusului;
dotpudra;
dotun schimb de haine atat pentru bebelus, cat si pentru tine.

Servetele umede


Pielea copilului tau are un strat natural de protectie, iar cand ii schimbi scutecul trebuie sa ai grija de acest strat. Poti sa cureti pielea copilului cu apa si sapun, dar cand acest lucru nu este posibil poti sa folosesti servetele impregnate cu o lotiune cu ph neutru pentru piele.

Servetelele realizate din bumbac patrund usor in toate cutele pielii bebelusului si indeparteaza foarte bine murdaria. In plus, lotiunea cu care acestea sunt impregnate actioneaza ca un strat protector pentru pielea copilului tau.

Servetelele umede sunt o modalitate simpla de a schimba scutecul mai usor si mai rapid. Ele pot fi folosite pentru curatarea mainilor murdare sau a fetei oriunde te-ai afla.

img/director_img/servetele softcream.jpgIti recomandam cele 3 tipuri de servetele umede din gama NIVEA Baby: Servetelele NIVEA Baby Soft&Care, care sunt imbibate in crema de galbenele pentru a oferi ingrijire pielii bebelusilor, ofera efect de calmare instantanee impotriva disconfortului, in timp ce pielea este curatata in mod eficient; Servetelele igienice delicate NIVEA Baby Pure sunt bazate pe apa pura si extract de nufar, servetelele Pure curata pielea delicata a bebelusilor precum apa pura mentinand in acelasi timp bariera naturala de protectie proprie pielii.

Si nu in ultimul rand, servetelele igienice Sensitive sunt ideale pentru bebelusii care au o tendinta de a avea reactii alergice (ex. daca unul sau ambii parinti sufera de alergii sau astm). Servetelele Sensitive NIVEA Baby nu au parfum si contin extract natural de musetel, ce ajuta la curatarea pielii predispuse alergiilor si foarte sensibile.

Crema pentru fundulet pe baza de oxid de zinc

Dupa schimbarea scutecului, pentru ca zona acoperita de acesta este foarte sensibila si predispusa la iritatii, este recomandat sa folositi o crema pentru fundulet pe baza de oxid de zinc, acesta ajutand la regenerarea pielii si protejarea sa.

Va recomandam Crema pentru fundulet NIVEA Baby care este special dezvoltata pentru a proteja pielea sensibila a bebelusului tau impotriva umezelii, prevenind aparitia inflamatiilor si a iritatiilor. Crema este usor de aplicat pe piele fara a o irita.

Formula sa este imbogatita cu 20% oxid de zinc cu rol de protectie si cu pantenol (provitamina B5) care are rol de regenerare a pielii si de vindecare a ranilor. In plus, formula sa mai contine mineralele naturale si ulei de germeni de grau, sustinand functia naturala de protectie a pielii. Pielea sensibila a bebelusului este protejata de factorii nocivi din mediul inconjurator.

Pudra pentru bebelusi

Funduletul bebelusului tau este expus direct la iritatii fie datorita scutecelor, fie transpiratiei sau a altor factori. Pentru a preveni iritatiile si disconfortul bebelusului tau, iti recomandam pudra extra fina pentru bebelusi NIVEA Baby care protejeaza eficient pielea sensibila a bebelusilor impotriva iritatiilor, frecarii si mancarimii.

Calmeaza pielea o perioada mai lunga de timp. Pudra extra fina elimina excesul de umezeala dupa baie sau dupa schimbarea scutecelor, mentinand pielea catifelata.
 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre