Produse de curatare a bebelusului

/ / Modificat: 2008-08-07
Produse de curatare a bebelusului

Articol scris la sugestia cititoarei noastre

Elena Ispas

Atunci cand urmeaza sa-i faci baie bebelusului, pregateste-ti din timp toate lucrurile de care stii ca vei avea nevoie. E bine sa le ai pe toate la indemana, chiar langa cadita. Odata ce bebelusul este in apa, nu te vei mai putea indeparta pentru a aduce un sapun sau un prosop de care ai uitat.

Curatarea bebelusului incepe de sus in jos si din fata spre spate, asa ca in primul rand vei avea nevoie de un sampon delicat pentru pielea capului si parul moale al celui mic. Samponul extra-delicat de la NIVEA Baby curata delicat pielea sensibila a capului si parul fin al bebelusilor. Musetelul si vitamina B3, fac special acest sampon care nu irita ochii celui mic in asa fel incat voi va veti putea bucura din plin de balaceala.

Un gel de dus sau un sapun pentru copii este esential pentru a curata corpul bebelusului. Un sapun obisnuit pentru adulti ii va usca pielea celui mic asa ca este bine ca pe acestea sa le eviti. Lotiunea de spalare "Din cap pana-n picioare" de la NIVEA Baby este un produs care va raspunde nevoilor tale pentru baia bebelusului. Este creata special pentru spalarea intregului corp al bebelusului, nu contine sapun, iar uleiul de migdale si mineralele naturale sporesc capacitatea de protectie proprie a pielii.

O alta varianta ar fi Spuma crema de baie de la NIVEA Baby, cu un ph apropiat de cel al pielii bebelusului, fara sapun, aceasta actioneaza impotriva deshidratarii pielii, chiar si in cazul spalarii frecvente.

Daca preferi sa alegi un sapun in locul unui produs lichid, iti recomandam Sapunul crema de la NIVEA Baby. Acesta are o formula imbogatita cu ulei de masline si de migdale, capabila sa curete si sa hidrateze pielea sensibila a bebelusilor.

Pentru baita lui bebe o sa mai ai nevoie si de un burete care sa fie doar al lui. Acesta te va ajuta mai ales in locurile mai greu accesibile de pe corpul bebelusului (in zona urechiuselor, intre degetele de la maini si de la picioare). La fel de bine poti folosi un prosopel moale, umed si cald pentru a pastra curata fiecare cuta a pielii bebelusului tau.

Pentru a uda corpul bebelusului pe tot parcursul baitei poti folosi o cana. O sa fie utila si pentru clatit sau poti folosi din nou buretele pe care sa-l storci pe corpul lui bebe.

Un prosop mare si moale va face ca baia bebelusului sa se termine in cel mai placut mod. Inveleste-l cu totul in acest prosop si sterge-l cu blandete.

Dupa baita, pielea bebelusului necesita o ingrijire atenta pentru ca hidratarea sa sa fie continua. De aceea, iti recomandam Crema Hidratanta pentru Corp NIVEA Baby. Ingredientele hidratante active ale acesteia pastreaza pielea catifelata, iar formula imbogatita cu pantenol si minerale naturale sustine functiile naturale ale pielii.

Funduletul bebelusului este o zona delicata care necesita o ingrijire speciala. Crema pentru Funduletul Bebelusului de la NIVEA Baby este special creata pentru a proteja aceasta zona a corpului lui bebe de umezeala si pentru a preveni aparitia inflamatiilor si a iritatiilor.

NU UITA!

Evita sa folosesti spuma de baie sau detergent atunci cand iti speli bebelusul pentru ca acestea pot irita pielea copilului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre