Pregatirea unei baite relaxante pentru bebe

/ / Modificat: 2009-05-07
Pregatirea unei baite relaxante pentru bebe

Articol scris la sugestia cititoarei noastre

Diana Frasinel

O baita relaxanta pentru bebelusul tau l-ar putea ajuta sa doarma mai linistit noaptea. Pentru a-l rasfata cu o baita relaxanta ai nevoie de cateva lucruri esentiale si de un pic de pregatire.

Lasa apa calduta sa curga in cada si pune jetul pe un pic de lotiune spumanta de baie. Poti sa folosesti Spuma Crema de Baie de la NIVEA Baby, ce hidrateaza si are si un ph neutru, benefic pentru pielea sensibila. Spuma de baie este imbogatita cu extract de musetel, cunoscut pentru proprietatile sale benefice, si cu minerale naturale, ce sporesc capacitatea de protectie naturala a pielii bebelusului.

Pune in surdina o musica relaxanta. Este demonstrat stiintific ca bebelusilor le place muzica clasica, asa ca alege ceva linistitor (de exemplu Chopin).

Inainte sa il bagi pe bebelus in apa, testeaza daca nu cumva apa este prea fierbinte sau prea rece. Cel mai bine testezi pe incheietura mainii sau cu cotul. Apa ar trebui sa fie calduta.

 img/director_img/baie_bebe.jpgIn continuare poti sa il bagi pe micut in apa cu grija, si sustinandu-i capul cu mana. Spala-l folosind un burete moale, acoperit cu bumbac. Poti sa folosesti cu incredere Lotiunea de Spalare din Cap Pana-n Picioare de la NIVEA Baby. Lotiunea este foarte delicata, nu contine sapun (deci nu usuca pielea), nu contine coloranti si are un ph neutru. Spala-l pe bebelus cu miscari delicate, incepand cu pieptul. Formula lotiunii contine si ulei de migdale si minerale naturale, ce au un miros discret si relaxant.

Pentru spalarea parului bebelusului poti sa incerci Samponul Ultra Delicat de la NIVEA Baby, imbogatit cu extract de musetel si vitamina B3. Samponul are o formula “fara lacrimi” deoarece nu contine sapun.

Dupa ce l-ai scos din baita si l-ai tamponat un pic cu un prosopel moale, ii poti face bebelusului un masaj cu Uleiul de Corp de la NIVEA Baby, cu migdale si germeni de grau pentru hidratarea pielii. Bebelusul se va simti atat de bine dupa aceasta rutina relaxanta de noapte incat va adormi mai repede si va avea un somn mai linistit.
 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre