NIVEA Romania continua parteneriatul cu SOS Satele Copiilor pentru sustinerea programelor de prevenire a abandonului infantil

/ / Modificat: 2011-12-05
NIVEA Romania continua parteneriatul cu SOS Satele Copiilor pentru sustinerea programelor de prevenire a abandonului infantil

Cand avem grija unii de altii, suntem toti o familie! Avand o experienta de peste 100 de ani, NIVEA intelege cat de importanta este grija pentru piele si pentru cei dragi si cat de importanta este familia, motiv pentru care sprijina dezvoltarea armonioasa a copiilor prin Programele de Intarire a Familiei derulate de SOS Satele Copiilor Romania. Aceasta initiativa urmareste sa ajute 320 de copii din Bacau sa ramana alaturi de familiile lor biologice, prin urmatoarele activitati:


dotCampanie la punctul de vanzare in perioada 24 noiembrie – 31 decembrie prin care, pentru orice cutie de NIVEA Creme cumparata, NIVEA doneaza 1 leu pentru programele de prevenire a abandonului familial;

dotCampanie online pe pagina de Facebook NIVEA Romania in perioada 28 noiembrie – 28 decembrie prin care NIVEA doneaza 1 euro pentru fiecare fan care utilizeaza aplicatia „Famillia NIVEA”.

„In spatele fiecarui copil fericit sta o familie unita, iar printr-un mic gest putem face cat mai multi copii sa zambeasca, ajutandu-i sa ramana alaturi de familiile lor biologice. NIVEA Creme reprezinta simbolul familiei, fiind o crema cu o istorie de peste 100 de ani care este iubita si folosita de intreaga familie. NIVEA este un brand care se adreseaza intregii familii iar parteneriatul cu SOS Satele Copiilor Romania a venit ca un gest normal, reprezentand un angajament pe termen lung atat pentru companie cat si pentru angajati. Tocmai de aceea, ne-am dorit sa sustinem programele SOS Satele Copiilor Romania prin NIVEA Creme. Am inceput acest parteneriat anul trecut si ne dorim sa contribuim in continuare la cresterea acestui proiect, pentru a sprijini familiile aflate in dificultate in vederea reducerii factorilor de risc”, a declarat Erik Hageleit, General Manager Beiersdorf Romania.

NIVEA_SOS Satele Copiilor_Poza_copii_SOSPrin aceste activitati, NIVEA sprijina 100 de familii ce provin din 5 comune din Bacau – Racova, Girleni, Hemeius, Saucesti si Letea Veche – din dorinta de a le oferi celor 320 de copii un mediu prietenos si sigur in care sa se dezvolte, alaturi de sansa de a isi dezvolta pe deplin potentialul si de a trai vieti implinite, alaturi de familiile lor biologice.

„Am inceput acest parteneriat cu NIVEA anul trecut si ne bucuram de implicarea lor continua si anul acesta, pentru ca impreuna avem ocazia de a le oferi cat mai multor copii o copilarie adevarata. NIVEA este un brand de familie, un brand care iubeste oamenii, astfel incat parteneriatul cu SOS Satele Copiilor Romania vine ca o dovada a dorintei noastre comune de a face cat mai multe familii fericite”, a declarat Mirela Lavric, Director National SOS Satele Copiilor Romania.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre