Masajul - cum sa ingrijesti pielea delicata a bebelusului tau?

/ / Modificat: 2012-09-04
Masajul - cum sa ingrijesti pielea delicata a bebelusului tau?

In clipa in care mama isi vede nou-nascutul pentru prima oara, se formeaza o legatura speciala intre cei doi. Punctul de plecare al acestui prim moment de apropiere este pielea. Dupa noua luni petrecute in pantecul mamei, bebelusul este, in sfarsit, asezat in bratele ei, astfel avand loc acea prima atingere. O atingere care dureaza o viata intreaga.
 
Pielea unui bebelus nu este la fel de dezvoltata precum cea a unui adult. In realitate, are o cincime din grosimea pielii unui adult si este, asadar, extrem de delicata. Cu o hidratare adecvata si o buna ingrijire zilnica, pielea  bebelusului va deveni puternica si sanatoasa. Iata motivul pentru care NIVEA Baby se dedica ingrijirii pielii bebelusilor.
 
Masajul delicat va stimula starea de bine a bebelusului si apropierea parinte-copil. In acelasi timp, stimuleaza digestia, circulatia sangelui si sistemul imunitar. Chiar nu poti da gres atat timp cat folosesti atingeri si miscari foarte delicate.

Un masaj delicat, mai ales dupa baie, iti va face foarte mare placere, atat tie, cat si bebelusului.
Si tu poti deveni o mamica expert in masajului bebelusui urmarind filmuletul demonstrativ si urmand instructiunile.

Ce produse folosim pentru masajul bebelusului?
 
Pentru a-i oferi bebelusului tau un masaj cu adevarat eficient, este important sa folosesti produse special  dezvoltate pentru ingrijirea pielii delicate a bebelusilor.


Un produs ideal pentru masajul bebelusului este Uleiul de Corp NIVEA Baby pe baza de ulei de migdale si germeni de grau, care curata si hidrateaza pielea bebelusului. Uleiul poate fi folosit cu succes si de tine, pentru prevenirea sau atenuarea vergeturilor.
 

Daca preferi o crema hidratanta in locul uleiului, Crema delicata Soft de la Nivea Baby este produsul pe care il cauti.


Formula cu extract natural de galbenele protejeaza pielea bebelusului timp de 24 h printr-o actiune continua de hidratare si intarire a barierei naturale de protectie a pielii.


Ideala pentru fata si corp, crema contine ingrediente compatibile la nivelul pielii, fara alcool sau coloranti. Formula neuleioasa se absoarbe usor, lasand pielea uscata si catifelata.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre