Masajul bebelusului. Ce produse alegem?

/ / Modificat: 2009-05-20
Masajul bebelusului. Ce produse alegem?

Articol scris la sugestia cititoarei noastre

Marina Pavel

Pentru masajul bebelusului este nevoie sa alegem dintr-o gama de produse pe cel mai potrivit: ulei de corp, lotiune, crema etc. Care dintre aceste produse este cel mai potrivit pentru pielea bebelusului tau?
 
Masajul bebelusului este foarte important, atat pentru dezoltarea psihica, cat si pentru cea fizica. Pe langa faptul ca va intari legatura dintre voi, masajul il va ajuta sa se dezvolte armonios din punct de vedere fizic, ajuta digestia si imbunatateste circulatia sangelui.

Pentru ca exista atat de multe produse pe piata pentru masajul bebelusului, multe mamici sunt nedumerite cu privire la ce sa aleaga si ce ar fi mai potrivit pentru acest moment special alaturi de bebelusul lor. Este important de stiut ca, orice ai alege, este bine ca produsul respectiv sa fie special conceput pentru bebelusi (cosmeticele pentru adulti contin alcool, coloranti artificiali si parfum ce pot irita pielea sensibila a bebelusului) si sa fie testat dermatologic si clinic.

Cele mai indicate produse pentru masajul bebelusului sunt uleiul de corp si lotiunea de corp. Aceste doua produse sunt mai uleioase decat cremele obisnuite, fiind mai greu absorbite de piele (poti astfel masa mai mult timp corpul bebelusului tau) si oferind hidratare de lunga durata. Este bine sa-i faci masaj bebelusului cu uleiul de corp sau lotiunea de corp, seara, dupa baita, pentru ca ele sa hidrateze intensiv si sa poata fi absorbite de piele pe parcursul noptii. Consistenta lor fluida permite ca masajul sa fie delicat si usor de facut.

img/director_img/masaj_crema_bebe.jpgNIVEA Baby iti ofera doua produse special concepute pentru masajul bebelusului: Uleiul de corp NIVEA Baby si Laptele de corp NIVEA Baby Nutrisensitive. Uleiul de corp NIVEA Baby este potrivit si pentru pielea sensibila si iritata si hidrateaza in profunzime. Uleiul are o formula pe baza de uleiuri minerala si germeni de grau si o consitenta fluida, ideala pentru masajul bebelului.

Laptele de corp NIVEA Baby Nutrisensitive este potrivit pentru bebelusii cu tendinte alergice la nivelul pielii. Formula sa, de tipul emulsiei ulei-in apa, hidrateaza pielea bebelusului dupa baita de seara. Laptele de corp are in compozitie pantenol, uleiuri hidratante si minerale narturale.

Cremele pentru bebelusi sunt recomandate a fi folosite pe timpul zilei, local (de exeplu pe picioruse) pentru hidratarea pielii, deoarece au o formula non-grasa care faciliteaza absorbtia usoara in piele. De la NIVEA Baby ai doua variante: Crema hidratanta pentru corp, ce se aplica usor si are o actiune indelungata prevenind cu succes deshidratarea si Crema nutritiva Nutrisensitive, pentru pielea cu tendinta alergica, ce contine extracte de ulei de masline si musetel ce intaresc sistemul de protectie a pielii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre