Mamica experta in baita lui bebe? Sfaturi practice de la NIVEA Baby!

/ / Modificat: 2012-08-13
Mamica experta in baita lui bebe? Sfaturi practice de la NIVEA Baby!

De cele mai multe ori spalarea pe cap implica multe lacrimi si nu este mereu cea mai placuta experienta pentru cel mic.

NIVEA Baby te ajuta cu cateva sfaturi practice despre cum sa devii o mamica experta in baita lui bebe.

Astfel, primul mic secret dezvaluit este ca in afara de folosirea unui ritual adecvat de ingrijire si a produselor potrivite, este necesara si empatia de mama. Acest atribut transforma spalatul pe par intr-o activitate mai agreabila pentru cel mic. In general, majoritatea bebelusilor nu suporta apa pe fata.

Asa ca, mamici, pregatiti-va, rezervati-va suficient timp pentru baie si exersati-va rabdarea. Daca ii vorbiti incontinuu pe un ton calm si incurajator, cel mic va simti ca nu are de ce sa isi faca griji.

Care este secretul spalarii de par?

Nu pune mare accent pe spalarea parului lui bebe.

Lasa copilul sa se joace, sa cante si sa se bucure de baie.

Distrage-i atentia cu jucarii pentru baie.

In timp ce va jucati impreuna, spala-i si clateste-i delicat parul.

Cozorocul de baie este o optiune viabila pentru a-i apara fata de baloanele de sampon.

Incearca sa folosesti un cap de dus detasabil, pe care un copil l-ar putea gasi fascinant, sau o carpa umeda in locul apei direct de la dus.


Baile pot deveni prilej de bucurie. Adesea, parintii isi spala copiii mai intai si ii lasa apoi sa se joace, dar este mai bine sa va jucati mai intai si sa lasati sapunirea pentru la sfarsitul baii sau sa o amestecati in cantitati mici cu reprizele de joaca.

In general, nu exagera cu spalarea parului copiilor si foloseste intotdeauna produse delicate special create pentru pielea lor sensibila.

Produsele 2-in-1, special concepute pentru bebelusi si copii, precum Samponul & Spuma de Baie NIVEA Baby, reprezinta alegerea potrivita deoarece curata extrem de delicat atat pielea, cat si parul bebelusului. Formula cu musetel calmeaza pielea bebelusului si previne aparitia iritatiilor.

Parul bebelusului este mult mai delicat decat parul unui copil mai mare sau cel al unui adult. Trebuie sa fie tratat cu multa grija si delicatete.

De obicei, parul bebelusului se carlionteaza mult mai usor decat parul unui adult deoarece este mult mai subtire si mai usor. De obicei, culoarea parului si a pielii se mai inchid in timpul primilor doi sau trei ani de viata.

Special concepute pentru copii, sampoanele 2-in-1, precum Samponul NIVEA pentru par stralucitor, fac ca pana si parul des si viguros sa devina usor de spalat.
 
 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre