Ingrijirea funduletului

/ / Modificat: 2012-12-05
Ingrijirea funduletului

Bebelusul tau are nevoie de toata atentia si grija ta

Ofera-i micutului multa rabdare si iubire si ingrijirea necesara pentru a preveni aparitia iritatiilor

Odata adus pe lume, orice bebelus se bazeaza pe ajutorul mamicii sale. Iar una dintre cele mai mari provocari este protejarea funduletului micutului. Dar cum se pot evita iritatiile, ce anume le cauzeaza si ce produse trebuie sa folosesti? NIVEA Baby vine in ajutorul tuturor mamicilor si ofera un raspuns pentru fiecare intrebare. Asta ca tu sa aduci din nou zambetul pe buzele bebelusului tau.

Cauzele unui fundulet iritat pot fi diverse. Dar de cele mai multe ori iritatiile apar atunci cand scutecul retine umezeala si caldura sau la contactul prelungit al acestuia cu pielea sensibila a bebelusului. In unele cazuri, iritatiile pot aparea si cand are loc o schimbare de alimentatie sau cand micutului tau ii cresc primii dintisori.

Dar nu te intrista. Esential este ca, de acum, poti sa previi aceasta problema. Tine minte ABC-ul impotriva iritatiilor, iar pielea bebelusului tau va fi mult mai curata si ingrijita:

Aer
: Lasa funduletul copilasului tau descoperit cat mai des posibil.

Bariera: Foloseste pentru protectie o crema pentru fundulet care contine oxid de zinc. Astfel, bariera naturala de protectie a pielii va ramane intacta.

Curatare: Acorda o atentie deosebita curatarii pentru a-l feri pe cel mic de dermatita de contact. Fie ca alegi servetelele umede sau lotiuni delicate de curatare, foloseste produse fara alcool, parfum sau sapun.

Odata ce ai retinut ce este esential pentru bebelusul tau, este la fel de important sa alegi produsele potrivite. Spre bucuria micutului tau, NIVEA Baby iti ofera cateva sfaturi pentru ingrijirea funduletului bebelusului.
 


Pentru o curatare delicata poti folosi servetelele umede NIVEA Baby Fresh&Pure. Datorita continutului de apa purificata si aloe vera, pielea nu mai are iritatii si devine catifelata.


 

Crema pentru fundulet NIVEA Baby are un rol de protectie si este special creata pentru pielea sensibila a bebelusului. Continutul de 20% de oxid de zinc protejeaza, pantenolul ajuta la regenerarea pielii si vindecarea ranilor, iar mineralele si uleiul de germeni sprijina functia naturala de protectie a pielii. 

 

Special pentru bebelusi produsele NIVEA Baby sunt dezvoltate in colaborare cu dermatologi, medici pediatri si mamici pentru a asigura bebelusului tau o piele sanatoasa inca din primele clipe.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre