Ingrijire naturala completa pentru pielea sensibila a bebelusului tau, de la NIVEA Baby

/ / Modificat: 2011-09-29
Ingrijire naturala completa pentru pielea sensibila a bebelusului tau, de la NIVEA Baby

Ii iubim si am face orice pentru ei: sunt bebelusii nostri, iar zambetul lor este nepretuit. Desi ne dorim sa-i vedem tot timpul veseli, multi bebelusi sufera din cauza pielii uscate, care se manifesta printr-o sensibilitate crescuta, iritatie, inrosire si chiar aparitia infectiilor cutanate.

Sanatatea pielii bebelusului tau poate fi mentinuta foarte usor prin ingrijirea naturala, folosind produse bazate pe ingrediente certificate organic, blande cu pielea sensibila a celui mic.

Ingredientele naturale, secretul sanatatii pentru pielea bebelusului tau

Pielea sensibila este predispusa la alergii si are nevoie de o ingrijire speciala, pentru a evita iritatiile. De aceea, este recomandat sa folosesti produse cu ingrediente naturale, din surse atent selectionate, fara parabeni, alcool sau coloranti. Acesta este si motivul pentru care NIVEA Baby a imbunatatit gama de ingrijire Nutri Sensitive, oferindu-ti acum modul cel mai natural de a ingriji pielea bebelusului. Gama Nutri Sensitive are o formula bazata pe ingrediente certificate organic: lipide Omega 6 si unt de shea.

img/director_img/ursulet-nivea-fara-parabeni.jpgCercetatorii au identificat trei ingrediente cheie care functioneaza intr-o perfecta armonie cu pielea sensibila si uscata a bebelusilor, pentru a sprijini bariera naturala de protectie a pielii:

dotUntul de shea are proprietati anti-inflamatorii, calmand si hidratand intens pielea;

dotLipidele Omega 6 refac lipidele naturale proprii pielii si o protejeaza in mod natural;

dotMusetelul calmeaza pielea iritata.

Cele trei ingrediente certificate organic se regasesc in produsele NIVEA Baby Nutri Sensitive, create special pentru pielea uscata si sensibila a bebelusilor, in colaborare cu medici dermatologi si pediatri.

Gama NIVEA Baby Nutri Sensitive a fost dezvoltata special pentru ca bebelusii nostri sa beneficieze de secretele naturii si de o ingrijire completa si intensiva, prin produse cu ingrediente naturale: cu 0% parabeni, 0% coloranti si 0% alcool – 100% ingrijire si delicatete.

Gama NIVEA Baby Nutri Sensitive ajuta la restabilirea barierei naturale de protectie a pielii.

img/director_img/nivea-nutri-sensitive-mama-copil.jpg

Descopera ingrijirea naturala completa pentru puiul tau cu gama NIVEA Baby Nutri Sensitive

Iti prezentam mai jos produsele gamei NIVEA Baby Nutri Sensitive pentru ca tu sa cunosti ingredientele continute de acestea si proprietatile acestora asupra pielii uscate si sensibile a bebelusului tau.

img/director_img/lotiune-spalare-nivea-nutri-sensitivee.jpg



dotCuratare delicata cu lotiunea de spalare din cap pana in picioare NIVEA Baby Nutri Sensitive

Ingrijirea pielii bebelusului tau incepe inca de la baita. Pentru a curata pielea bebelusului tau, ai nevoie de o lotiune delicata, special conceputa pentru pielea sensibila a celui mic. Lotiunea de spalare NIVEA Baby Nutri Sensitive curata delicat si protejeaza pielea uscata si sensibilia, actionand eficient impotriva deshidratarii. Contine o formula speciala cu surfactanti, fara alcool, coloranti si sapun. Acizii grasi Omega-6 refac rezerva de lipide proprie pielii si intaresc astfel bariera sa naturala de protectie.

Pret recomandat: 14,7 RON (250 ml), 22 RON (500 ml)





img/director_img/lapte-corp-nivea-nutri-sensitive.jpg



 

dotHidratare intensiva cu laptele de corp NIVEA Baby Nutri Sensitive

Dupa baita, pielea bebelusului trebuie hidratata cu ajutorul unui lapte de corp. Pentru bebelusii cu piele sensibila se recomanda utilizarea unui produs intens hidratant cel putin odata pe zi, pentru a intari bariera naturala de protectie a pielii si a reface rezerva de lipide proprii acesteia.

Laptele de corp NIVEA Baby Nutri Sensitive hidrateaza, calmeaza si protejeaza pielea uscata si sensibila, iar formula speciala cu acizi grasi Omega-6 reface rezerva de lipide a pielii si nu contine alcool, coloranti sau parabeni. Este usor de aplicat si se absoarbe rapid, hranind pielea micutului tau. Compatibilitate dermatologica testata.

Pret recomandat: 13,1 RON



img/director_img/SOS-cream-nivea-nutri-sensitive.jpg dotCalmarea zonelor afectate cu crema intensiva SOS NIVEA Baby Nutri Sensitive

Daca pielea bebelusului are zone uscate, inrosite sau iritate, atunci ai nevoie de o crema cu ingrediente antiinflamatorii, care sa actioneze rapid si sa calmeze pielea, lasand-o supla si fina.

Crema intensiva SOS NIVEA Baby Nutri Sensitive are un complex ameliorant care include pantenol pentru calmare, oxid de zinc cu efect antiinflamator imediat, acizi grasi Omega 6 pentru refacerea rezervei de lipide proprii pielii si unt de shea pentru hidratare. Astfel, calmeaza rapid iritatiile si roseata si previne senzatia de mancarime, fiind potrivita si pentru protectia zonei de contact cu scutecele.

Crema nu contine alcool, coloranti, conservanti si parabeni si are compatibilitate dermatologica testata.

Pret recomandat: 16,4 RON

img/director_img/servetele-nivea-pure-natural.jpg dotCuratarea funduletului ingerasului tau cu servetelele umede NIVEA Baby Pure & Natural, speciale pentru pielea sensibila si uscata

De fiecare data cand schimbi scutecul bebelusului tau, zona intima a celui mic trebuie curatata cu blandete. Noile servetele umede NIVEA Baby Pure & Natural mentin nivelul natural al pH-ului pielii, curata, calmeaza si protejeaza pielea sensibila si uscata a bebelusului. Contin fibre naturale de bumbac si sunt imbinate intr-o lotiune delicata fara parfum, cu o formula testata, cu extract bio de musetel.

Servetelele nu contin parabeni, alcool si coloranti.

Pret recomandat: 7,5 RON

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre