Fetita mea se opareste mereu la fundulet

/ / Modificat: 2011-10-10
Fetita mea se opareste mereu la fundulet

Sfatul specialistului

Dr. Zaciu Dana, Medic Specialist Neonatolog

intrebareFetita mea are 6 luni si jumatate si se opareste mereu la fundulet. Am folosit Nidoflor, Petrini, Sudocream si tot nu ii trece. Ce as putea sa mai incerc?

 
 

intrebareSe poate sa va confruntati cu o alergie alimentara care se manifesta cu scaune mai putin digerate si acide. Puteti incerca sa schimbati formula de lapte sau, daca ati inceput diversificarea, sa identificati ce aliment nou introdus ii provoaca aceste reactii.

Va puteti folosi si de metode simple de combatere a eritemului fesier; de exemplu un efect deosebit de benefic il are aerisirea pielii sugarului: lasati-o de cateva ori pe zi fara scutec cu pielicica la aer, folositi cosmetice intens hidratante, schimbati frecvent scutecul si aplicati cu regularitate o crema de protectie.

Puteti incerca crema intensiva SOS NIVEA Baby Nutri Sensitive care are un complex ameliorant ce include pantenol pentru calmare, oxid de zinc cu efect antiinflamator imediat, acizi grasi Omega 6 pentru refacerea rezervei de lipide proprii pielii si unt de shea pentru hidratare.

Intrebare adresata de catre Delia.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre