Cum ingrijim pielea uscata a bebelusului? SOS NIVEA Baby Pure&Sensitive iti vine in ajutor

/ / Modificat: 2012-12-02
Cum ingrijim pielea uscata a bebelusului? SOS NIVEA Baby Pure&Sensitive iti vine in ajutor

Protejeaza in mod natural pielea sensibila a micutului tau

Din primul moment in care l-ai tinut in brate, ai simtit nevoia sa il protejezi de orice. Cand vine vorba de pielea bebelusului tau, protejarea inseamna ingrijire pe baza de ingrediente naturale, fara nimic artificial, care actioneaza in armonie cu pielea lui si ii sustin dezvoltarea.


Daca pielea uscata a bebelusului tau pare sa strige dupa ajutor e timpul sa intervii. NIVEA Baby a inteles nevoia parintilor care se confrunta cu astfel de probleme si a dezvoltat o gama speciala pentru pielea uscata, inrosita sau iritata a bebelusilor.

Expertul in ingrijirea pielii bebelusilor, NIVEA Baby iti ofera crema intensiva SOS NIVEA Baby Pure &Sensitive. Aceasta contine ingrediente antiinflamatorii ce actioneaza rapid asupra zonelor cu probleme, calmand pielea delicata a bebelusilor.


Crema SOS NIVEA Baby Pure & Sensitive este solutia ideala pentru ca bebelusul tau sa se bucure de confortul unui pieli hidratate datorita complexului ameliorant care include:
 
-          Panthenol pentru calmare
-          Oxid de zinc cu efect antiinflamator imediat
-          Acizi grasi: Omega 6 pentru refacerea rezervei de lipide proprii pielii
-          Unt de Shea pentru hidratare
 
Cu atat mai mult acum, in apropierea sezonului rece, cand in lipsa unei protectii adecvate temperaturile scazute pot afecta puternic epiderma sensibila a bebelusilor.


Crema intensiva SOS NIVEA Baby Pure & Sensitive calmeaza rapid iritatiile si roseata si previne senzatia de mancarime, fiind potrivita si pentru protectia zonei de contact cu scutecele. Crema nu contine alcool, coloranti, conservanti si parabeni.

Gama NIVEA Baby Pure & Sensitive le ofera celor mici secretele naturii si o ingrijire completa, prin produse cu ingrediente naturale: cu 0% parabeni, coloranti si alcool si 100% ingrijire si delicatete.


Pentru o rutina completa de ingrijire a micutului tau din cap pana in picioare descopera:
 

1)  Lotiunea de spalare din cap pana in picioare NIVEA Baby Pure Sensitive



2)  Servetelele umede NIVEA Baby Pure & Sensitive

 

3)  Laptele de corp NIVEA Baby Pure Sensitive

Pentru a deveni o mamica experta intra in lumea NIVEA Baby, accesand www.nivea.ro/baby si afla toate informatiile utile pentru cresterea puiului tau!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre