Cum alegem servetelele umede pentru bebelusi

/ / Modificat: 2010-06-10
Cum alegem servetelele umede pentru bebelusi

Articol scris la sugestia cititoarei noastre

Valentina Furla

In prezent, exista pe piata o oferta bogata de servetele umede pentru bebe, ceea ce poate face destul de dificila alegerea produsului potrivit pentru cel mic. Fie ca te orientezi dupa pret, firma sau miros, trebuie sa tii cont de un lucru esential: servetelele de calitate trebuie sa curete bine pielea sensibila a copilului, lasand-o moale si fina, fara iritatii. 

Ca si scutecele absorbante, servetelele umede sunt produse care usureaza foarte mult viata parintilor. Cu ajutorul lor, poti curata copilul foarte repede, fara apa si sapun, ingrijind in acelasi timp pielea bebelusului in mod corespunzator. Pentru ca nu necesita decat un minim de efort, curatarea  funduletului va deveni o sarcina mai usoara, pe care o pot face uneori chiar si taticii. Copilul se va simti uscat si confortabil in numai cateva secunde.

Gama Nivea Baby are grija de pielea bebelusului tau, punandu-ti la dispozitie trei tipuri de servetele umede destinate pielii celor mici:

dotServetelele igienice Nivea Baby Soft&Cream - curata si ingrijesc pielea bebelusului, datorita extractului de  galbenele ce calmeaza imediat disconfortul cauzat de iritatiile de scutec.

dotServetelele igienice Nivea Baby Pure&Fresh - bazate pe apa pura si extract de nufar, sunt potrivite tuturor bebelusilor, curatand delicat si mentinand in acelasi timp bariera naturala de protectie a pielii.  

dotServetelele igienice Nivea Baby Sensitive - sunt destinate bebelusilor cu pielea foarte sensibila, predispusa la reactii alergice. Fara parfum si imbogatite cu extract natural de musetel, aceste servetele curata delicat pielea foarte sensibila, protejand-o. In general, alergiile se mostenesc, asadar in cazul in care unul sau ambii parinti sufera de astm sau alte alergii, e posibil ca si cel mic sa prezinte astfel de reactii.

In general, este bine ca produsele destinate bebelusilor sa nu contina alcool, sa fie testate clinic si dermatologic si sa aiba un ph apropiat de cel al pielii. Un alt sfat bun de urmat pentru parinti ar fi ca acestia sa aleaga si sa continue sa foloseasca produsul de curatare care a dat cele mai bune rezultate pentru copilul lor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre