Bucura-te de zilele insorite alaturi de bebelusul tau!

/ / Modificat: 2012-06-26
Bucura-te de zilele insorite alaturi de bebelusul tau!

Cei mici se bucura din plin de vara, soare si de jocul cu apa in aer liber! Dar, pentru parinti, soarele este o grija in plus. Sa tii copilul in casa cand toti ceilalti sunt afara, la joaca, e aproape imposibil si atunci, singura solutie salvatoare o reprezinta protectia solara.

Entuziasmul micutilor la contactul cu primele raze de soare este molipsitor, iar plimbarile in aer liber sau iesirile in natura le sunt mai mult decat benefice, soarele ajutand la fixarea vitaminei D in organism, necesara pentru absorbtia calciului in oase.

In plus, "baile de aer" domolesc crizele de agitatie si de colici ale bebelusului, ii cresc pofta de mancare si ii imbunatatesc imunitatea, prin urmare sunt recomandate inca din primele zile dupa iesirea din maternitate.


Daca nu puteti pleca acum in vacanta, mergeti la plimbare. Alegeti zone inverzite, mai putin aglomerate, pentru ca poluarea orasului sa-l afecteze cat mai putin pe cel mic.
 

Ca sa fii mereu pregatita sa respecti ritualurile de ingrijire ale bebelusului tau, indiferent ca te afli la plimbare sau in vacanta, NIVEA Baby ti-a pregatit Rucsacul Stie-Tot al lui Piticot in care vei gasi 4 produse din gama Nutri Sensitive de care orice bebelus are nevoie.


Gama NIVEA Baby Nutri Sensitive le ofera celor mici 100% ingrijire si delicatete, gratie formulei cu ingrediente naturale si 0% parabeni, coloranti si alcool.

Lotiune de spalare din cap pana in picioare NIVEA Baby Nutri Sensitive 500 ml. Gratie formulei imbogatite cu surfactanti, fara alcool, coloranti si sapun, lotiunea curata delicat pielea uscata si sensibila, actionand eficient impotriva deshidratarii.

 

Servetele umede NIVEA Baby Pure & Natural, special create pentru pielea uscata si sensibila. Pentru ca au in componenta fibre naturale de bumbac si extract bio de musetel, curata, calmeaza si protejeaza pielea sensibila si uscata a bebelusului, mentinand nivelul natural al pH-ului pielii.
 

Lapte de corp NIVEA Baby Nutri Sensitive. Formula speciala cu acizi grasi Omega-6 reface rezerva de lipide a pielii, hidratand, calmand si protejand pielea uscata si sensibila. Este usor de aplicat si se absoarbe rapid.
 

Crema hranitoare NIVEA Baby Nutri Sensitive. Continutul de panthenol si unt de shea calmeaza pielea bebelusului, lasand-o moale si catifelata. Inainte de a-l scoate la plimbare, aplicati crema pe fata, manute si picioruse.
 


Si, pentru ca totul sa fie perfect, veti gasi in rucsac si o paturica impermeabila si practica, pentru schimbatul scutecului!

Dar, cum vara vine la pachet si cu pericolul razelor UV, trebuie acordata mai multa atentie alegerii momentului pentru plimbare, indicat fiind sa se evite orele pranzului, respectiv intervalul 11-17.

Pentru a te bucura in siguranta de zilele insorite petrecute impreuna cu micutul tau, adauga in rucsac si lotiunea de protectie solara NIVEA Baby Sun FPS 50+, ce asigura protectia eficienta impotriva razelor nocive UVA/ UVB. Fara alcool, parfum si coloranti, este intens rezistenta la apa si protejeaza pielea pentru un timp indelungat.
 

Poti alege intre aceasta lotiune si crema de protectie solara pentru bebelusi NIVEA Baby Sun FPS 30. Aceasta contine vitamina E si minerale care nu patraund in piele, formand un strat protector la suprafata, impotriva razelor UV. Nu contine alcool, coloranti, filtre minerale sau parfum, este rezistenta la apa si contine panthenol, pentru a hidrata pielea celui mic.
 
Ajuta-ti micutul sa se imprieteneasca cu soarele si sa se bucure la maxim de toatele zile insorite din aceasta vara!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre