Alegerea samponului potrivit pentru bebe

/ / Modificat: 2009-05-11
Alegerea samponului potrivit pentru bebe

Articol scris la sugestia cititoarei noastre

Raluca Mircescu

Alegerea samponului potrivit pentru bebe te poate pune la incercare, ca mamica. Dar nu dispera, exista cateva principii de baza dupa care sa te ghidezi si iti oferim chiar si cateva produse ca exemplu.

Alegerea unui sampon potrivit bebelusului tau trebuie sa tina cont atat de nevoile micutului cat si de anumite principii de baza in selectarea cosmeticelor pentru bebelusi.

Orice produs ai alege, ai grija sa fie testat dermatologic si sa precizeze ca este hipoalergenic pentru a evita riscul de alergii. Samponul nu trebuie sa contina sapun (pentru ca usuca pielea) si trebuie sa aiba o formula „fara lacrimi”.

Daca pielea bebelusului tau este foarte sensibila, ai grija ca samponul sa nu contina coloranti artificiali, parfum, alcool si sa aiba un ph neutru, apropiat de cel al pielii.

img/director_img/silky shine shampoo.jpgTinand cont de toate acestea, poti trece la alegerea unui sampon potrivit pentru bebe. Daca vrei ca bebelusul tau sa aiba un par moale si stralucitor poti incerca Samponul pentru par stralucitor de la NIVEA Baby. Samponul lasa parul matasos la atingere si contine extracte naturale din proteine de matase si vitamina B3.

Daca vrei un produs de tipul 2-in-1 pentru a face si o mica economie poti incerca Lotiunea de Spalare din Cap Pana-n Picioare de la NIVEA Baby. Lotiunea poate fi folosita atat pentru spalarea corpului cat si a parului deoarece contine si un balsam care faciliteaza descurcarea parului.

Formula contine si ulei de migdale si minerale naturale care au un miros delicat. Tot pe principiul 2-in-1 merge si Samponul si Spuma de Baie de la NIVEA Baby cu extracte de musetel si minerale naturale ce sporesc capacitatea de protectie a pielii.

Daca bebelusul are pielea foarte sensibila, poti sa folosesti Samponul extra delicat de la Nivea Baby sau Lotiunea de Spalare din Cap Pana-n Picioare Nutri Sensitive de la NIVEA Baby, ambele special concepute pentru astfel de afectiuni.

Produsele nu contin sapun, alcool, parfum sau coloranti artificiali si hidrateaza pielea sensibila a bebelusului tau fara a o irita. Ele au fost concepute si testate impreuna cu medici dermatologi si pediatri pentru a reface bariera naturala de protectie a pielii si pentru a nu fi agresive la nivelul epidermei.
 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre