Alege cadita potrivita bebelusului tau

/ / Modificat: 2008-05-07
Alege cadita potrivita bebelusului tau

Deoarece bebelusul tau nu poate sta in picioare singur, iar acest lucru se va intampla incepand cu varsta de 6 luni, baia in cada mare poate fi mai problematica decat pare.



Multi parinti aleg sa faca baie odata cu bebelusul in cada, insa si acest lucru este periculos pentru micut. Daca vei incerca sa il speli in cada, spatele tau nu va apecia acest lucru.

Cel mai indicat mod de a-l pastra pe bebelusul tau curat este de a-l spala intr-o cadita speciala pentru bebelusi, care sa ii ofere siguranta si confortul de care are nevoie.

De asemenea, cadita pentru bebelusi este realizata pentru a face mai simpla manevrarea bebelusului ud si de a-l aseza intr-un loc sigur. In ziua de astazi, poti alege din o multitudine de modele de cadite pentru bebelusi. Multe dintre ele sunt realizate strict pentru confortul bebelusului, altele prezinta inferior un burete moale.

Din atatea modele din care poti sa alegi, acest produs pentru bebelusul tau nu este o decizie peste care sa treci cu usurinta. In alegerea unui model, iti recomandam sa ai in vedere urmatoarele:
servetele_nivea
dotcauta un material care sa nu se modifice odata cu greutatea bebelusul sau a apei.
dotcaditele retractabile sunt mai indicate pentru carat si stocarea lucrurilor, pe cand cele neretractabile sunt mai solide si puternice
doto cadita destinata atat bebelusului, dar si copilului mic iti poate servi pe o perioada mai lunga de timp pentru ca aceasta poate fi ajustata astfel incat sa fie confortabila bebelusului pe masura ce creste; doto scurgere la baza caditei poate usura spalarea ei; ai grija sa nu aiba margini care ar putea sa raneasca pielea delicata a bebelusului;

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre