Ai grija si protejeaza mica ta raza de soare

/ / Modificat: 2012-05-28
Ai grija si protejeaza mica ta raza de soare

Puiul tau se poate bucura din plin de zilele insorite, in mod sanatos

Soarele are o multime de efecte benefice dovedite si este absolut esential pentru dezvoltarea sanatoasa a celor mici. Insa, asa cum stim cu totii, expunerea exagerata la soare poate avea efecte neplacute asupra pielii. Bebelusii au pielea mult mai sensibila decat adultii, de aceea au nevoie de protectie solara avansata, bine echilibrata.

De ce este soarele benefic pentru sanatatea bebelusilor

Productia de Vitamina D este necesara pentru absorbtia calciului in oase si in dintisori. Insa Vitamina D are nevoie de soare pentru a fi activata. Acesta este motivul pentru care, in tarile nordice, unde anotimpul rece este mai lung, copiilor li se recomanda Vitamina D ca supliment. In plus, s-a dovedit ca soarele are un efect pozitiv si asupra dezvoltarii sistemului cardiovascular, circulatiei si sistemului nervos. Pentru a obtine aceste efecte benefice, cei mici au nevoie de "mangaieri" zilnice ale razelor de soare, insa trebuie evitata expunerea necontrolata.


Nevoia de protectie solara speciala

Pielea noastra are un sistem propriu de protectie solara, care ajuta la reducerea riscului de arsuri, prin pigmentare, ingrosarea epidermei si sistemul de refacere a ADN-ului. Insa toti acesti factori de protectie fiziologici nu sunt dezvoltati pe deplin la bebelusi si de aici nevoia lor de protectie speciala.


 


Protectie UVA si UVB echilibrata – cu NIVEA BABY

Produsele de protectie solara NIVEA BABY sunt special dezvoltate pentru nevoile pielii delicate a bebelusilor si a copiilor pana la 3 ani.

Combinatia bine echilibrata de filtre fizice si organice le asigura atat o protectie UVA/UVB maxima, cat si o tolerabilitate optima la nivelul pielii.

dotAplica din abundenta creme care ofera protectie solara ridicata, in special pe zonele expuse la soare.

dotEste esential sa-i protejezi pe cei mici, chiar si la umbra, cu ajutorul palariilor cu boruri largi, ochelarilor de soare si produselor cu factor de protectie solara.


Crema de protectie solara NIVEA BABY FPS 30

dotProtectie solara ridicata pentru bebelusii cu piele sensibila

dotFormula foarte rezistenta la apa

dotSistem de filtre UVA/ UVB foarte eficiente, pe baza de filtre minerale

 

Lotiune de protectie solara NIVEA BABY FPS 50+

dotProtectie solara foarte ridicata pentru bebelusii cu piele sensibila

dotFormula foarte rezistenta la apa

dotSistem de filtre UVA/UVB foarte eficiente, pe baza de filtre minerale

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre