Lista obisnuita de cumparaturi pentru buna ingrijire a pielii bebelusului tau

/ / Modificat: 2015-07-28
Lista obisnuita de cumparaturi pentru buna ingrijire a pielii bebelusului tau

Lista obisnuita de cumparaturi pentru buna ingrijire a pielii bebelusului tau

Fara doar si poate, experienta de a creste  un copil sanatos si frumos in zilele noastre difera cu mult de cea traita de mama sau bunica ta. Acum ai la dispozitie o sumedenie de produse de ingrijire si accesorii concepute tocmai pentru a usura cat mai mult misiunea de a-i purta de grija micutului tau in cel mai bun mod cu putinta. 

Insa de la a cumpara toate cele necesare unei bune ingrijiri a pielii bebelusului, pana la irosirea in zadar a banilor pe lucruri de care nu ai cu adevarat nevoie, poate sa fie uneori un singur pas. 

Iata cum ar trebui sa arate lista obisnuita de cumparaturi pentru ingrijirea pielii bebelusului, compusa din cele mai importante produse fara de care pielea micutului tau ar putea avea de suferit!

Samponul

Pentru a gasi samponul perfect pentru bebelusul tau, este posibil sa fii nevoita sa incerci mai multe marci de produse. Deoarece pielea capusorului este delicata, formula samponului trebuie sa fie la fel.  

In plus, pentru ca bebelusul tau nu are inca reflexul de a-si feri ochii de spuma samponului, este recomandat sa alegi un sampon pentru bebelusi pe eticheta caruia este specificata formula "fara lacrimi".

Intrucat bebelusii au in general un par fin, care se poate incurca usor, este bine sa te orientezi catre un sampon imbogatit cu balsam delicat (Sampon JOHNSON’S® Baby PENTRU PIEPTANARE USOARA/ FARA PAR INCURCAT). 

Lotiunea de spalare

Deoarece este mult mai subtire decat pielea unui adult, cea de bebelus are nevoie de o portie zilnica sanatoasa de hidratare. Iata de ce pe lista ta regulata de cumparaturi ar trebui sa se regaseasca si o lotiune de spalare de calitate, imbogatita cu agenti hidratanti si de curatare delicata a pielii, 100% sigura pentru pielea sensibila de bebelus. 

Pentru o imbaiere delicata, poti avea mereu incredere in JOHNSON’S® Baby lotiune de spalare hidratanta, cu miros proaspat inconfundabil de bebelus, conceputa sa curete cu blandete pielea si sa o lase catifelata.

Crema hidratanta

Crezi ca doar tu ai nevoie de o crema hidratanta buna pentru a-ti mentine pielea in forma? Pana si micutul tau are nevoie de acest produs pe care sa-l incluzi pe lista obisnuita de cumparaturi. Crema hidratanta Johnsons® Baby este blanda cu pielea si hipoalergenica (doua atribute esentiale ale cremei sigure pentru bebelusi), cu o formula speciala din lotiunea originala pentru bebelusi.

Unde mai pui ca aceasta crema este atat de eficienta, incat o poti folosi chiar si tu pentru prevenirea sau tratarea pielii uscate!

Servetelele umede pentru bebelusi

O adevarata binecuvantare pentru mamicile din intreaga lume, servetelele umede pentru bebelusi sunt intotdeauna solutia salvatoare pentru mentinerea pielii curate in orice moment al zilei si in orice circumstanta. Iata de ce merita un loc de cinste in lista ta lunara de cumparaturi.

Ai grija ca servetelele umede pentru bebelusi sa aiba mentiunile urmatoare pe ambalaj: testat clinic sau testat dermatologic, pH apropiat de cel al pielii si fara alcool. S-ar putea ca sortimentele foarte ieftine sa nu indeplineasca aceste conditii, asa ca citeste cu atentie eticheta si gandeste-te ca doar servetelele de calitate sunt benefice pielii micutului tau.

Servetelele igienice de curatare delicata Johnson’s® Baby asigura o ingrijire delicata a pielii bebelusului din cap pana-n picioare, sunt ideale pentru igiena cotidiana, contin celebra formula "fara lacrimi" (97% apa pura) si nu contin sapun sau alcool. Le poti folosi fara probleme chiar si in jurul ochisorilor!

Cu aceste produse pentru bebelusi esentiale prin preajma, ai certitudinea ca piticul tau se bucura de cea mai buna ingrijire pe care i-o poti oferi. Pentru problemele cutanate specifice, adreseaza-te medicului pediatru pentru un ritual de ingrijire personalizat in functie de nevoile micutului tau.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ingrijirea pielii bebelusului Ingrijire delicata pentru bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre