Parabeni si coloranti sintetici? Nu si pentru pielea ta de viitoare mamica

/ / Modificat: 2009-11-10
Parabeni si coloranti sintetici? Nu si pentru pielea ta de viitoare mamica





 

Studiile recente efectuate de specialistii in domeniu au demonstrat legatura directa dintre parabenii si colorantii sintetici continuti de produsele cosmetice si riscul aparitiei dereglarilor hormonale si a cancerului. Incriminate pentru aceste efecte negative sunt in special cremele pentru fata si corp si produsele pentru machiaj.

Parabenii si colorantii sintetici

Parabenii si colorantii sintetici sunt inclusi aproape in fiecare produs destinat ingrijirii pielii. Vorbim aici de compusi sintetici care, datorita capacitatii naturale a pielii de a absorbi si apoi distribui substantele in intregul organism prin intermediul sistemului circulator, reactioneaza cu tesuturile cele mai profunde ale pielii.

Aceste reactii pot produce diverse modificari celulare care, in timp, pot deveni predispuse la transformari maligne. Solutia pentru indepartarea acestor riscuri este folosirea unor cosmetice care nu contin aceste substante daunatoare – sfatul este valabil mai ales pentru femeile insarcinate, deoarece orice substanta aplicata pe piele poate ajunge in mediul de crestere al fatului, afectandu-i dezvoltarea normala. Femeile insarcinate trebuie sa opteze pentru produse special create pentru ingrijirea pielii in aceasta perioada.

 Produse cosmetice in ton cu natura

Din gama Vita Age Mamma ai la dispozitie un Unt pentru elasticitate (special conceput pentru a hrani pielea foarte uscata a gravidelor).

Untul pentru elasticitate Vita Age Mamma reda elasticitatea pielii, fiind special creat pentru pielea uscata si sensibila. Printr-o folosire regulata a untului pentru elasticitate Vita Age Mamma, pielea ta va deveni mai moale gratie actiunii benefice a orezului, migdalelor, vitaminei E si a untului de karite.

Consistenta bogata si textura extraordinara a untului pentru elasticitate garanteaza efecte hranitoare si hidratante care sunt vizibile imediat. Untul nu contine parabeni, coloranti sintetici, petrolati, alergeni, SLES, SLS, proteine animale, siliconi, alcool si etoxilati (PEG/POE). Produs testat dermatologic si cu nichel.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre