Ce mancam la cina?

/ / Modificat: 2013-02-06
Ce mancam la cina?

Cu siguranta si tu ti-ai pus de nenumerate ori intrebarea: cum trebuie sa arate cina perfecta? Trebuie sa fie bogata in elemente nutritive si in acelasi timp sa ne ajute si in mentinerea unei alimentatii sanatoase si echilibrate.

Sursele de informare, cand vine vorba de nutritie, sunt destul de variate, insa cel mai bine este sa va sfatuiti cu un specialist in acest domeniu.

Atunci cand dorim o solutie optima pentru o cina ideala, este bine sa ne gandim la elementele nutritive pe care ea le aduce organismului nostru. O cina corecta ar trebui sa fie formata atat din proteine vegetale, cat si din proteine animale.

Incercati sa faceti o combinatie de carne alba precum puiul, curcanul sau pestele oceanic in cantitati de 100-150 g si o salata de legume proaspete sau sotate.

Daca nu doriti sa consumati carne seara sau sunteti vegetarian, o puteti inlocui cu succes cu o branza usoara cum este mozzarella sau Miez de Lapte cu 0% grasime. Aceste branzeturi le putem consuma impreuna cu o salata verde si rosii, cu sos pesto.

Avem astfel o cina gustoasa si usoara, ce ne ajuta sa ne mentinem silueta si un stil de viata sanatos.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Delaco Alimentatie sanatoasa Branza Salata Miez de lapte

Articole recomandate

Citeste si despre