Cosmetice Bio la Baby Expo

/ / Modificat: 2011-09-19
Cosmetice Bio la Baby Expo

Cosmetice Bio la Baby Expo - Ne gasiti in cadrul targului la standul E11, de joi, 10 martie pana duminica, 13 martie la Sala Polivalenta.

Este usor sa uiti de tine daca esti proaspata mamica. Putine sunt sansele sa mai ai timp pentru tine.

Cateva minute, doar ale tale, intr-o baie fierbinte si cu un ceai aromat, iti pot da insa energia de care ai nevoie pentru ziua ce urmeaza. Energia si relaxarea te ajuta sa te bucuri mai mult de zambetele sau gangurelile celui mic.

In luna martie ingrijeste-te BIO. Vital Touch iti propune produse speciale pentru mamica si gravida ce contin cele mai pure ingredinte organice:

  • Uleiul din nuca de cocos hidrateaza pielea, iar amestecul de uleiuri esentiale din fructe de ienupar, grapefruit si bergamota detoxifiaza si te invioreaza.

  • Formula speciala cu galbenele, aloe vera si un amestec senzual si luxos de uleiuri esentiale - ylang ylang si bergamota, te ajuta sa te relaxezi.

  • Untul de shea, galbenele, seminte de maces si vitamina E, sunt combinate special pentru pielea ce necesita o ingrijire suplimentara. Ultrarehidratante, stimuleaza regenerarea celulara cu uleiuri esentiale de lavanda si trandafir.

Cocon iti propune seturi speciale bio de ingrijire pentru gravide si mamici. Le gasesti pe toate la www.cocon.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre