S-a deschis Scoala Gravidei Biogenis

/ / Modificat: 2011-09-19
S-a deschis Scoala Gravidei Biogenis

Biogenis anunta deschiderea primei Scoli a Gravidei organizata de o banca de celule stem in Romania.


Biogenis anunta deschiderea primei Scoli a Gravidei organizata de o banca de celule stem in Romania.

Toate cuplurile care semneaza un contract de recoltare si stocare celule stem la nastere cu Biogenis incepand cu 1 iunie 2010 beneficiaza de cursuri gratuite pentru pregatirea misiunii de parinte.

In cadrul cursurilor, viitorii parinti vor primi informatii de la traineri specializati despre evolutia si urmarirea sarcinii, nastere si lauzie, ingrijirea nou-nascutului si legislatia si drepturile gravidei.

"Venirea pe lume a unui nou membru in familie este un moment special pentru care parintii si apropiatii acestora incearca sa se pregateasca din timp. Biogenis a sustinut intodeauna cuplurile interesate de scolile de mame, oferind reduceri celor care urmau aceste cursuri. De aici a pornit si ideea de a deschide o Scoala a Gravidei Biogenis. Un astfel de curs costa aproximativ 600 de lei, iar Biogenis suporta toate aceste cheltuieli pentru clientii sai, viitorii parinti putand urma cursul gratuit. Este un proiect care in acest moment isi are inceputul in Bucuresti, dar in acest an vom urmari si ideea de a deschide alte cateva centre de curs in tara. Oferta este deschisa tuturor celor care semneaza cu noi si doresc sa participe la cursuri", a declarat Cristian Lacraru, director de comunicare Biogenis, banca de celule stem.

Cost mai mic pentru serviciile Biogenis!

Biogenis anunta in aceasta luna si mentinerea costului redus pentru serviciul de recoltare si criogenare celule stem la nastere, la doar 3590 lei, dupa o etapa de promotie pe parcursul lunii mai.

Luand in considerare si costul mediu al unei scoli de mame de 600 de lei pe care foarte multe cupluri il suporta deja datorita interesului crescut pentru aceste cursuri, se poate spune ca serviciul Biogenis ajunge la un cost de 2990 lei, cel mai mic de pe piata din Romania, prin oferirea gratuita a Scolii Gravidei Biogenis.

8 iunie 2010

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre