Celulele stem din cordonul ombilical sunt o sursa etica pentru medicina regenerativa

/ / Modificat: 2019-02-21
Celulele stem din cordonul ombilical sunt o sursa etica pentru medicina regenerativa

Celulele stem embrionare umane, celulele stem adulte si celulele stem din sangele ombilical vor fi folosite in viitor din ce in ce mai mult in tratarea pacientilor.

Sangele este colectat dupa nastere, fara a afecta mama sau bebelusul si contine celule stem cu un potential incredibil de a forma, in laborator chiar tesuturi neuronale, hepatice si pancreatice.

In mai putin de 30 de ani, sangele din cordonul ombilical a devenit o poveste de succes in celulele stem, cu pacienti tratati din sange si transplanturi imune.

Tratamentul cu celule stem ombilicale s-a dovedit a fi sigur si aduce imbunatatiri si in cazul unor dizabilitati si leziuni cerebrale ale pacientilor cu scleroza multipla, conform unui studiu publicat in Journal of Translational Medicine.

Viitor parinte?

Asigura viitorul bebelusului tau prelevand celule stem din cordonul ombilical!

Inscrie-te pana la 28 februarie si poti castiga un voucher de vacanta in valoare de 3200 lei, unde vrei tu, cand vrei tu.

Bebe te trimite in vacanta!

https://www.biogenis.ro/bebe-te-trimite-vacanta/?utm_source=copilul-ro&utm_medium=banner_984x250&utm_campaign=bebeinvacanta2018

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Celule stem Beneficii celule stem

Articole recomandate

Citeste si despre