5 dintre cele mai bizare produse pentru gravide

/ / Modificat: 2017-04-06
5 dintre cele mai bizare produse pentru gravide

Viitoarele mamici au astazi la dispozitie o varietate de produse special concepute pentru ele, majoritatea extrem de utile si de bine-venite. Altele, insa, pot intra lesne in categoria lucrurilor cel putin bizare a caror utilitate ramane un real mister. Iata cinci dintre cele mai ciudate produse gandite pentru gravide!

Pungute pentru greturile matinale

pungi_greturi_matinale

Primul trimestru de sarcina vine adesea cu traditionalele stari de greata matinale, insotite sau nu de varsaturi. Si fiindca neplacerile de acest tip nu te prind intotdeauna in locuinta proprie sau cel putin in apropierea unei toalete, un producator american s-a gandit sa lanseze o gama de pungute frumos colorate, special concepute pentru gravidutele cu greturi matinale.

Respectivele pungute sunt comercializate sub denumirea Morning Chicness, se vand in pachete de 10, 20, 50 sau 100 de bucati si par sa se bucure de sustinerea unor vedete hollywoodiene, precum Tiffani Amber Thiessen. Intrebarea ramane insa: de ce ai investi intre 7,50 dolari (pachetul cu 10 bucati) si 45 dolari (cel cu 100 bucati) pentru niste pungute, fie ele si colorate si prevazute cu sigilii, cand poti oricand sa optezi pentru variantele simple, impanzite peste tot, mult mai ieftine?

Mulaj pentru burtica

mulaj_burtica

Daca te-ai gandit vreodata sa iti imortalizezi burtica altfel decat in fotografii, afla ca pe piata exista si mulajul special conceput pentru gravidutele care vor sa pastreze pe vecie rontunjimile care le-au insotit de-a lungul sarcinii. Mai precis, este vorba despre o serie de benzi din ipsos alb, carora li se adauga un lubrifiant pentru burtica fara aditivi periculosi si materiale adezive destinate fixarii optime a benzilor. Aplicate conform instructiunilor, acestea te ajuta sa obtii un mulaj al bustului si burticii tale pe care sa-l pastrezi pana la adanci batraneti.  

Casti pentru burtica

Muzica potrivita, placuta si relaxanta are darul de a linisti atat graviduta, cat si viitorul bebelus. Pornind de la premisa ca micutul incepe sa perceapa sunetele exterioare de la varsta de 20 de saptamani, au fost creat castile pentru burtica, dispozitive care ii permit fatului sa asculte indeaproape muzica aleasa cu atentie de tine. Asemenea casti speciale sunt Belly Buds, care, potrivit producatorului, asigura redarea muzicii la un volum potrivit pentru siguranta celui mic si, in plus, iti permit sa asculti si tu melodiile de care se bucura viitorul tau bebelus!

Paturica impotriva radiatiilor

patura_radiatii

Un produs cel putin ciudat este si paturica impotriva radiatiilor, conceputa pentru a le proteja pe gravidutele care muncesc de-a lungul sarcinii de influenta nociva a radiatiilor emise de laptop, calculator si alte dispozitive electronice cu care lucreaza sau au contact frecvent. O paturica de acest tip este produsa este Belly Armor care sustine ca produsul sau este prevazut cu un material special, denumit RadiaShield, care impiedica radiatiile nocive sa penetreze pielea. 

Rochie pentru travaliu

rochie_travaliu

Denumirea acestei piese vestimentare spune tot: rochia pentru travaliu a fost gandita pentru ultima parte a sarcinii ca inlocuitoare pentru haina standard asigurata de spital. Daca iti doresti o rochie pentru travaliu semnata de un designer, brandul Pretty Pushers iti pune la dispozitie o gama larga de astfel de piese vestimentare, vesele si viu colorate, cu o croiala care permite atat alaptarea dupa venirea pe lume a bebelusului, cat si accesul facil catre zona in care medicul va face o eventuala injectie epidurala. Rochiei pentru travaliu i se alatura chiloteii post nastere, ce poarta semnatura aceluiasi brand.

Tu ce fel de produse bizare pentru gravide ai intalnit de-a lungul sarcinii? Ai folosit vreunul dintre ele? Impartaseste-ne povestea ta in sectiunea de comentarii de mai jos!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre