Desertul pe care Laura Cosoi il prepara pentru fetitele ei. E gata in doar 30 de minute

/ / Modificat: 2022-11-01
Desertul pe care Laura Cosoi il prepara pentru fetitele ei. E gata in doar 30 de minute

Laura Cosoi este, de cateva luni, mamica a trei fetite. Actrita isi imparte timpul intre familie si cariera, pentru ca a revenit pe scena la scurt timp dupa nastere. Vedeta nu a stat prea mult timp departe de scena teatrului si a revenit la spectacole chiar daca micuta Lara are doar patru luni si inca este alaptata. Vedeta recunoaste insa ca viata cu trei copii nu este deloc usoara si ca este nevoie de o buna organizare si ajutor.

Atunci cand vine vorba despre ajutor, Laura se bazeaza intotdeauna pe sotul ei, dar apeleaza si la o doamna care o ajuta cu menajul. In ceea ce priveste mesele insa, Laura isi face timp sa le gateasca fetitelor ei. Daca micuta Lara este alaptata exclusiv, celelalte doua fiice ale Laurei au cateva retete preferate pe care mama lor le prepara de fiecare data cu drag pentru ele. Laura Cosoi este pasionata de gatit si a scos chiar si o carte cu retete, asa ca nu duce lipsa de idei atunci cand familia ei vrea ceva bun de mancare.

Intr-un interviu acordat recent publicatiei Ego.ro, vedeta a impartasit o reteta de desert, pe care fetitele ei o adora. Este simpla si rapida, nu ai nevoie sa stai prea mult timp in bucatarie, iar celor mici le va placea cu siguranta. Este vorba despre o budinca de gris, pe care vedeta o prepara copiilor sai de fiecare data cand au pofta de ceva bun.

”Pentru budinca de gris aveti nevoie de 10 minute pentru preparare si de 20 de minute de rabdare, cat sta la cuptor. Ingrediente: 150 g gris, 1 bucatica unt, 3 linguri de zahar de cocos, 4 oua. Si pentru sirop e nevoie de 200 ml lapte, esenta de vanilie si 2 linguri de miere. Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 200 grade. Se bat albusurile de ou, adaugam zaharul de cocos, galbenusurile si apoi cu o spatula se amesteca treptat, in ploaie, grisul. Se unge o tava cu unt si se adauga compozitia. Se baga la cuptor la 180 grade si se lasa 20 minute, pana se rumeneste la suprafata. Separat, se pune la foc laptele, amestecat cu mierea si cu esenta de vanilie. Se scoate tava din cuptor, se lasa la zvantat putin si apoi se adauga laptele. Este o reteta delicioasa! Sper sa fie si pe gustul vostru!”, a dezvaluit Laura Cosoi pentru Ego.ro.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Desert copii Budinca

Articole recomandate

Citeste si despre