Sufleu de spanac

O portie de sufleu de spanac este o cale grozava de a introduce in meniul familiei tale verdeturi sanatoase, furnizand fier, proteine si fibre necesare unei bune functionari a organismului. Prepara-l la cina si vei vedea ca prichindelul tau va accepta mai usor spanacul in farfurie.

sufleuspanac

Timp de preparare: 35 de minute

Dificultate: usor

Ingrediente

300 g spanac

3 oua

100 g cascaval

50 g ciuperci

150 g unt

2 linguri pesmet

1 praf de sare  

Mod de preparare

Curata spanacul de codite, spala-l bine in doua sau trei ape, apoi fierbe-l in apa cu sare si pune-l la scurs. Incinge o tigaie, pune untul sa se topeasca si adauga ciupercile taiate marunt, pe care sa le sotezi cateva minute la foc mic.

Dupa ce se scurge bine, toaca spanacul si amesteca-l cu ciupercile sotate, galbenusurile de la oua, cascavalul ras, sarea si albusurile batute spuma.

Toarna apoi compozitia obtinuta intr-o tava unsa si tapetata cu pesmet si lasa sufleul la copt circa 15-20 de minute, la foc mare. Dupa ce s-a copt bine, rastoarna sufleul pe un platou si presara deasupra cascaval ras.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sufleu spanac Reteta sufleu spanac Retete spanac

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul