Saramura de peste la gratar

| | Modificat: 2013-08-06 17:34:21

Saramura de peste la gratar este o mancare ideala atat pentru pranz, cat si pentru cina. Nu contine multe calorii si este si foarte sanatoasa. In plus se prepara foarte usor si rapid.

saramura-de-peste

Timp de preparare

40 min  

Dificultate

usor  

Ingrediente

2 kg de peste

3 ardei grasi

4 rosii

1 catel de usturoi

1 legatura de patrunjel

90 ml ulei

150 ml otet

3 linguri de bulion

Mod de preparare

Curata bine pestele apoi pune-l pe gratarul incins, uns in prealabil cu ceapa.

Spala si curata bine legumele apoi taie-le marunt si pune-le la calit intr-o cratita mai mare cu ulei incins. Dupa ce se inmoaie, stinge-le cu 1 litru de apa si otet. Lasa-le sa fiarba putin, apoi adauga si usturoiul, patrunjelul si bulionul.

Compozitia trebuie sa fiarba inca 30 de minute. Pune pestele pe un platou mare si toarna saramura peste el, apoi acopera-l pentru 10 minute ca sa se intrepatrunda aromele.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Peste Retete peste Saramura de peste

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA