200 ml vin rosu
1 baton de scortisoara (sau pudra)
putina coaja rasa de portocala
1 lingura de zahar
2-3 cuisoare
Amesteca ingredientele intr-o oala, apoi pune-o pe foc, pana cand vinul se incalzeste bine, dar nu fierbe, intrucat isi pierde din aroma. Strecoara vinul printr-o sita si consuma-l cald.
Taguri Ciocolata calda
Citeste si despre
Articole recomandate
Cine este Raisa Radu, finalista la Vocea Romaniei. Are 16 ani si nu a facut...
A murit mama Mihaelei Radulescu. Vedeta trece din nou printr-o mare durere,...
Horoscop 17 Decembrie: Zi speciala pentru Leu si Capricorn
Lista completa de cumparaturi pentru Craciun: Sfaturi pentru meniuri...
Durere de cap frecventa sau migrena severa: Semne si preventie
Mai multe noutati
Importanta alaptarii si a alimentatiei corecte in lupta cu gripa si virozele
Afla mai multe