200 ml lapte
1 lingurita de cacao (cu varf)
1/2 lingurita de zahar sau un strop de miere
3 linguri de lapte praf
3 bezele
Amesteca pudra de cacao cu putin lapte, apoi toarna si restul laptelui si pune amestecul pe foc, la fiert. Toarna zaharul sau mierea. Atentie la cantitati, intrucat si laptele praf si bezelele sunt dulci. Coace bezelele in cuptor, pe hartie de copt, timp de 30 de secunde, la o temperatura crescuta, pana cand se rumenesc usor. Lasa cacaua cu lapte sa se raceasca un pic si apoi adauga laptele praf. Amesteca bine pana cand bautura se ingroasa putin. Toarna amestecul intr-o cana si pune deasupra bezelele coapte.
Taguri Ciocolata calda
Citeste si despre
Articole recomandate
Horoscop 16 decembrie: O zi care poate schimba directia multor zodii
Cine este Raisa Radu, finalista la Vocea Romaniei. Are 16 ani si nu a facut...
Horoscop 17 Decembrie: Zi speciala pentru Leu si Capricorn
Rugaciune catre Sfantul Efrem cel Nou pentru copilul bolnav in spital
Reteta traditionala de Craciun: Sarmale in foi de varza murata, ca la bunica
Mai multe noutati
Alaptarea lupta impotriva obezitatii copiilor: in Romania, sub 20% dintre bebelusi sunt alaptati pana la 6 luni!
Afla mai multe