Urmareste-ne:

Fasole galbena cu piept de pui

O delicioasa reteta de fasole galbena cu piept de pui. Reteta se recomanda pentru bebelusii de 7-8 luni.

fasole-galbena

Timp de preparare

mediu

Ingrediente

  • cateva pastai de fasole galbena
  • o bucatia de piept de pui
  • o rosie potrivita
  • cateva fire de patrunjel
  • un catel de usturoi
  • Mod de preparare

    1. Fasolea se spala si se rupe in bucati;
    2. Rosia se curata de cotor si se taie in 4 (sau se trece prin sita daca mancarea se gateste intr-o craticioara si nu la aparatul de gatit cu aburi);
    3. Pieptul de pui se taie cubulete mici;
    4. Ingredientele se aseaza in vasul de gatit cu aburi sau intr-o craticioara;
    5. Se presara cateva firicele de patrunjel si catelul de usturoi pentru aroma;
    6. Dupa ce au fiert, rosia se trece prin sita pentru a se elimine semintele;
    7. Se amesteca toate in blender, fara usturoi si se serveste la bebe pofticios.

    Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

    Taguri Retete bebelusi Retete bebelusi 7 luni

    Copilul.ro

    Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

    Citeste si despre

    Articole de la parteneri

    Aplicatii pentru copii

    DESCARCA
    DESCARCA

    Inainte sa pleci,

    Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



    Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

    Trimite articolul catre prietenii tai

    Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

    Trimite mesajul