Urmareste-ne:

Mancarica de spanac

Reteta de Mancarica de spanac, usoara si rapida, este recomandata pentru bebelusi de 10-12 luni. 

mancarica-spanac

Timp de preparare

mediu

Ingrediente

  • spanac
  • doua fasii dovlecel
  • doua fasii piept de pui
  • o lingurita ulei de masline
  • patru linguri lapte
  • patru bobite sare
  • Mod de preparare

    1. Dovlecelul si spanacul se scot de la congelator si se lasa la dezghetat;
    2. Cand dovlecelul si spanacul s-au dezghetat, se pune pe foc o craticioara mica;
    3. Cand apa clocoteste, se pune la fiert dovlecelul, cand s-a fiert se scoate, si in apa ramasa se opareste spanacul;
    4. Se arunca apa din craticioara si se pune pe foc craticioara cu uleiul de masline, dovlecelul pasat, si spanacul tocat bine;
    5. Separat se pune la fiert pieptul de pui;
    6. Cand spanacul si dovlecelul s-au calit putin, se adauga laptele si sarea, si se amasteca bine. Se mai lasa la fiert putin, pana scade laptele;
    7. Cand puiutul a fiert, se scoate, se taie cubulete mici si se adauga peste mancarica.

    Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

    Taguri Retete bebelusi Retete bebelusi 10 luni Mancare spanac

    Copilul.ro

    Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

    Citeste si despre

    Articole de la parteneri

    Aplicatii pentru copii

    DESCARCA
    DESCARCA

    Inainte sa pleci,

    Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


    Trimite articolul catre prietenii tai

    Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

    Trimite mesajul