Urmareste-ne:

Carnita de pui cu portocala

O delicioasa reteta Carnita de pui cu portocala, pregatita pentru puiutul ei, Edi. Reteta o recomanda pentru bebelusii de 1 an +.

pui-portocala

Timp de preparare

mediu

Ingrediente

  • 2 portocale;
  • o jumatate de piept de pui;
  • un sfert de ceapa;
  • 2 morcovi;
  • 1 radacina de patrunjel;
  • 2 cartofi potriviti;
  • patrunjel;

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala si se taie cubulete;
Intr-un vas termorezistent, se pune o lingura de ulei, se aseaza carnea de pui;
Ceapa se taie marunt si se pune peste carne;
Morcovii si radacina de patrunjel se curata de coaja si se taie rondele sau cubulete mici si se pun in vas, alaturi de carnita;

Cartofii se curata, se taie cubulete, se adauga langa carnita si legume;
Din cele 2 portocale se scoate sucul care se toarna peste carne si legume, se mai adauga apa si se da la cuptor;
Cand este gata, se presara patrunjel verde tocat fin.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Retete copii carne de pui Retete copii morcov

Gabriela David

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul