Tocanita de pui cu galusti

/ / Modificat: 2013-02-12
Tocanita de pui cu galusti

Tocanita de pui cu galusti, reteta simpla si gustoasa. Reteta se recomanda pentru bebelusii de 1 an +.

Timp de preparare

mediu

Ingrediente

  • piept de pui
  • 2 cepe mici
  • 3 - 4 catei de usturoi
  • 2 cani de lapte
  • 2 - 3 linguri de iaurt / smantana
  • 2 oua
  • 12 lingurite de gris
  • ulei de masline
  • sare
  • marar

Mod de preparare

Cepa taiata marunt se caleste putin impreuna cu usturoiul pisat, apoi se adauga carnea de pui taiata cubulete mici si se adauga un pic de sare, apoi se adauga apa si se lasa la fiert;
Dupa ce carnea a fiert, se adauga peste un amestec din lapte si iaurt / smantana si se mai lasa la fiert cam 5 minute.

Se prepara galustele, adica se amesteca grisul cu cele 2 oua, un pic de ulei si sare, apoi se adauga cu lingurita in apa clocotita.
Dupa ce galustele s-au fiert se scot din apa, se scurg si se adauga in mancare.
La final, se adauga marar tocat marunt

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Retete copii carne de pui Retete copii galusti Retete copii peste 1 an

Articole recomandate

Citeste si despre