Carne de pui la cuptor cu sos de rosii

O delicioasa reteta de Carne de pui la cuptor cu sos de rosii. Reteta este recomandata pentru bebelusii de 1 an +.

pui-sos

Timp de preparare

mediu

Ingrediente

(pentru 3 portii de aproximativ 200g)

  • carne de pui (3 pulpe superioare);
  • 3 rosii mici;
  • 3 catei de usturoi;
  • un cubulet de unt;
  • 1 cartof potrivit;
  • 1 lingurita de zahar;
  • cimbru;

Mod de preparare

Untul se pune la topit;
Rosiile se curata de coaja, se taie cubulete mici, se adauga peste untul topit impreuna cu o lingurita de zahar (optional), si se lasa la fiert 10 minute;
Cand sosul este gata se iade pe foc si se adauga usturoiul pisat;
Cartoful se curata si se taie cuburi mai maricele;
Se unge un vas termorezistent (sau o cratita) cu unt, se aseaza carnea de pui si cartofii;
Peste carne si cartofi se toarna sosul de rosii si presara cimbru si se mai adauga putina apa;
Se da la cuptor circa 1 ora;

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Gabriela David

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul