Vara asta soarele este prietenul tau cel mai bun!

/ / Modificat: 2012-05-07
Vara asta soarele este prietenul tau cel mai bun!

Vara, caldura , concediu... este tot ce ne dorim de cele mai multe ori. Insa, nu uita ca, atat pentru tine cat si pentru familia ta, protectia solara este extrem de importanta.

Gama pentru plaja Cosmetic Plant se adreseaza tuturor tipurilor de piele si a fost imbunatatita in acest an cu Emulsiile spray speciale pentru copii, rezistente la apa cu SPF 30 si 50, fara parabeni si cu formula hipoalergenica, dar si cu variantele de emulsii cu factor de protectie 30 si 50 dedicate adultilor.  

Bronz, aparare, grija, protectie, calmare, toate acestea pot fi regasite in gama completa de produse pentru protectie solara Cosmetic Plant. Uleiul de morcov accelereaza bronzarea, uleiul de masline catifeleaza pielea, extractele de galbenele, sulfina si coada soricelului o calmeaza si o hidrateaza, vitaminele o hranesc, iar mentolul o racoreste.

Bronzeaza-te in siguranta!

Emulsiile pentru accelerarea bronzarii cu unt de cacao, ulei de morcov si vitamina E – SPF 6 si SPF 10 (200 ml) asigura o bronzare mai rapida, mai intensa si mai durabila.

Ocroteste

In produsele OLIV—Uleiul pentru plaja SPF 6 (200 ml), Uleiul pentru plaja spray SPF 10 (125 ml) si Emulsia pentru plaja spray SPF 20 (200 ml)—uleiul de morcov accelereaza bronzarea, uleiul de masline este emolient si vitamina E neutralizeaza radicalii liberi.

Grija speciala pentru copii!

Emulsiile spray rezistente la apa cu ulei de catina SPF 30 si SPF 50 (200 ml) au fost create pentru a ingriji pielea sensibila a copiilor. Fara parabeni si avand  o formula hipoalergenica  ce contine vitamina E si uleiuri naturale de catina si masline, emulsiile au factori ridicati de protectie, astfel incat copiii sa se poata juca nestingheriti sub razele soarelui.

Protejeaza

Asocierea extractului vegetal de scoarta de castan salbatic cu vitamina F si substante filtru UV realizeaza o protectie eficienta in Emulsiile pentru plaja cu SPF 15 si SPF 25 (250 ml).

Emulsia pentru plaja rezistenta la apa cu extract de galbenele SPF 20 (250 ml) formeaza pe piele un film protector si rezistent la apa. Cu efect de protectie UVA-UVB, amplificat prin prezenta uleiului de catina, Emulsiile pentru plaja rezistente la apa cu SPF 30 si SPF 50 (250 ml) ofera un bronz uniform si de durata, fara pericolul arsurilor solare.

Calmeaza

Cu ingrediente cu proprietari reparatoare si de calmare, Emulsia dupa plaja cu extract de galbenele, sulfina si coada soricelului (200 ml) si Lotiunea pentru calmarea arsurilor solare (200 ml) ingrijesc si revitalizeaza pielea expusa radiatiilor ultraviolete.

Preturile produselor variaza intre 12-23 ron in functie de factorul de protectie oferit, ingrediente active si gramaj.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre