Motivul pentru care Anca Serea nu a calatorit atunci cand copiii ei erau bebelusi

/ / Modificat: 2023-07-20
Motivul pentru care Anca Serea nu a calatorit atunci cand copiii ei erau bebelusi

Suntem in plin sezon al vacantelor, iar multi parinti se indreapta catre destinatii indepartate cu copiii lor. Sunt multe persoane care au curajul sa plece cu bebelusii in vacanta departe de casa, inclusiv vedete autohtone. Anca Serea nu se numara insa printre ele si a recunoscut deschis ca nu a calatorit departe de casa in perioada in care copiii ei erau foarte mici.

Sotia lui Adi Sina este mama a 6 copii si a acumulat suficienta experianta la capitolul cresterii copiilor pana acum. Chiar daca a trait tot felul de experiente cu cei mici, Anca Serea nu s-a aventurat sa plece in vacante in perioada in care copiii ei erau foarte mici. Invitata in podcastul Oanei Andoni, ”Cafea cu visuri”, fosta prezentatoare TV a marturisit de ce nu a fost niciodata adepta vacantelor cu bebelusi.

“Eu nu incurajez calatoriile cu copii foarte mici. Acesta este punctul meu de vedere. Noi nu am calatorit in afara tarii cu bebelusi, adica sub un an de zile. Mi-ar fi placut si mie sa stau cu ei, dar am zis ca nu are rost sa-i iau cu mine 2-3 zile pentru ca am considerat ca e foarte greu si nu isi pot urma un program, o rutina. Insa daca sunteti curajosi, e foarte frumos. Eu n-am facut lucrul acesta pentru ca, apropo de curaj, nu sunt foarte curajoasa”, a povestit Anca Serea.

Cum organizeaza o vacanta reusita cu copiii

Sotia lui Adi Sina a mai povestit ca, atunci cand merge in vacanta, se dedica 100% copiilor. Ei stabilesc programul si obiectivele, iar ea face tot posibilul pentru a le face pe plac. Recunoaste insa ca este o provocare sa faca atatea bagaje pentru toti copiii si, de multe ori, le face chiar si cu doua saptamani inainte si le inchide, pentru a se asigura ca nu mai umbla la ele.

Anca Serea are si un sfat pentru toti parintii care urmeaza sa plece in vacanta cu copiii in afara tarii: asigurarile medicale nu ar trebui sa lipseasca. In timpul calatoriilor cu copiii, vedeta a avut parte si de momente neplacute, iar asigurarile de sanatate au salvat situatia si a reusit sa ii trateze fara sa cheltuiasca bani in plus.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Calatorie bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre