Merita sa zbori la Londra?

/ / Modificat: 2022-06-02
Merita sa zbori la Londra?

Capitala Marii Britanii, Londra, este considerata a fi unul dintre cele mai frumoase orase din lume. Istoria sa bogata, cartierele variate si scenele vibrante de zi sau de noapte par sa o recomande pentru acest statut. Prin urmare, nu exista doar un singur motiv pentru care acest oras este atat de faimos, insa exista o multitudine de argumente pentru care merita sa iei oricand un avion catre Londra.

De ce este Londra atat de faimoasa?

In afara de Big Ben si Palatul Buckingham, Londra este recunoscuta drept unul dintre cele mai mari orase cosmopolite din lume, cu o gama incredibila de muzee, magazine si restaurante. Este, de asemenea, cunoscuta pentru istoria sa interesanta in ceea ce priveste regalitatea, politica, artele, stiinta si arhitectura. Pe masura ce descoperi Londra, gasesti dovezi ale celebritatii sale la fiecare colt de strada, incepand de la monumentele istorice incarcate de povesti de alta data la locurile moderne si dinamice, ce sunt rezultatul zilelor noastre.  

Big Ben, spre exemplu, este, fara doar si poate, unul dintre cele mai populare lucruri pentru care Londra este atat de renumita peste hotare. Putina lume stie, insa, ca Big Ben este doar denumirea clopotului care bate ora exacta, insa cladirea care il gazduieste se numeste, de fapt, Elizabeth Tower. 

Pe de alta parte, Turnul Londrei este probabil unul dintre cele mai bune exemple despre cat de indelungata si variata este istoria Londrei. Turnul Londrei este, cu siguranta, o pata de culoare printre zgarie-norii moderni ai orasului, iar notorietatea sa il recomanda oricand pentru o vizita. 

Sa nu uitam, totodata, de London Eye, roata de observatie recent adaugata in peisajul bogat al Londrei si recunoscuta ca un adevarat reper pe orizontul acestui oras. London Eye - sau Millennium Wheel - a fost data in folosinta la finalul anului 1999, devenind rapid una dintre cele mai populare atractii turistice din capitala britanica si inca un argument in plus pentru care Londra este atat de faimoasa.

Londra

Ce lucruri distractive poti face in Londra cu copiii?

Daca vizitezi Londra alaturi de copii, nu rata o serie de activitati family-friendly pe care le poti face in timp ce explorezi acest oras:

  1. Vizitati culisele scenelor pe care a fost filmata seria Harry Potter la Warner Bros. Studio Tour Londra.

  2. Descoperiti Londra de sus, facand un tur cu roata London Eye. 

  3. Admirati rechini, testoase de mare, pinguini si multe altele la acvariul Sea Life. 

  4. Fotografiati-va alaturi de oameni celebri si bogati la Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussauds.

  5. Incercati o gama distractiva de profesii prin jocuri de rol la KidZania.

Cum ajungi la Londra?

A zbura spre Londra este, astazi, mai simplu ca oricand, cand ai la dispozitie cel mai mare aeroport din Europa, bine conectat la centrul orasului, si o platforma online de planificare calatorii, precum eSky.ro! Heathrow este cel mai important si mai vast aeroport din Marea Britanie si functioneaza ca o poarta de acces catre si dinspre multe dintre destinatiile populare din intreaga lume. 

Londra

Cauti bilete de avion pentru un zbor catre Londra? eSky iti pune la dispozitie o gama larga de optiuni potrivite oricarui buget, printr-un motor de cautare usor de utilizat. in plus, aici vei regasi cele mai recente promotii la biletele de avion sau cazare, astfel incat poti avea certitudinea ca vei beneficia de cel mai bun pret. 

Indiferent de unde zbori catre Londra, vei descoperi ca aeroporturile britanice sunt extrem de bine conectate cu optiunile locale de transport public. Planuiesti o calatorie spre acest magnific oras cu plecare din Iasi? Descopera aici cele mai potrivite oferte de biletele de avion pentru tine: https://www.esky.ro/bilete-de-avion/ci/ias/0/0/iasi.

Fie ca esti in cautarea unei escapade de ultim moment sau vrei sa planifici urmatoarea vacanta de familie, eSky e aici sa-ti ofere tot suportul necesar. Gasesti rapid ceea ce ai nevoie, faci rezervarile mai simplu decat iti poti imagina si, in cel mai scurt timp, vei fi gata pentru vacanta ta de vis! 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vacanta cu familia

Articole recomandate

Citeste si despre