VIDEO Mama imbratisata la nastere: te uimeste aceasta micuta

/ / Modificat: 2020-04-13
VIDEO Mama imbratisata la nastere: te uimeste aceasta micuta

Momentul in care un copil vine pe lume este cel mai minunat pentru o mama. Legatura dintre mama si copil se creeaza inca din primele minute dupa nastere.

Sentimentele pe care le traieste o femeie atunci cand isi vede pentru prima data copilul nu pot fi descrise in cuvinte. Desi par ca vin pe lume fara sa stie nimic, bebelusii stiu ca dragostea pentru mama este infinita. Isi pot recunoaste mama inca din prima clipa. Dovada este un video emotionant din timpul unei nasteri, cand o fetita abia adusa pe lume se agata de chipul mamei sale si o imbratiseaza.

Mama, cel mai frumos sentiment la nastere

Fara indoiala este cel mai minunat sentiment al unei mame. Emotionantul moment s-a intamplat pe 5 aprilie 2017, la Spitalul Santa Monica (in Brazilia). Micuta „iubareata” se numeste Agata Ribeiro Coelho, iar mamica Brenda Coelho de Souza si avea 24 de ani cand a devenit mamica.

„A fost un moment incredibil cand fiica mea m-a imbratisat pentru prima data. Medicii pur si simplu au ramas socati si nu le venea sa creada cat de afectuoasa a fost cu mine”, a marturisit femeia.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre