Sufletul unui copil alege parintii. Care este explicatia stiintifica

/ / Modificat: 2019-06-14
Sufletul unui copil alege parintii. Care este explicatia stiintifica

Stiinta era impotriva ei. O problema uterina o impiedica sa conceapa un copil pe cale naturala. Singura optiune pentru a-si realiza visul era fertilizarea in vitro.

Dar economiile sale nu au fost suficiente pentru tratament, deoarece este un proces foarte costisitor.

Abatuta, trista si fara speranta, a plans zi si noapte incuiata in camera ei, cerandu-i lui Dumnezeu un miracol, pentru ca cea mai mare dorinta a ei era sa devina mama si sa experimenteze pe pielea ei minunea de a avea un copil.

Cu credinta in suflet si dorinta de a fi mama, a inceput sa investigheze mitologii si teorii ancestrale, care vorbesc despre probleme legate de sufletele copiilor. A auzit si a citit ca sufletul bebelusului alege parintii.

Speranta este ultimul lucru care se poate pierde

O teorie Kundalini foarte veche, preluata de maestrul yoghin Bhajan, explica faptul ca bebelusii isi aleg parintii si rudele inainte de a se naste. Profesorul vorbeste despre intrupare, afirmand ca sufletul unui copil isi alege mama la 120 de zile dupa conceptie.

Se spune ca sufletele calatoresc prin experiente pe care nu ni le putem aminti. Fiecare viata este o lectie si venim in aceasta lume pentru a invata lucruri noi. Prin urmare, conform acestei teorii, inainte de a ne naste, alegem exact persoanele care pot sa ne ofere cunostintele si experientele necesare pentru a ajunge la intelegerea reala a vietii.

Sufletele cauta sa ramana in aceleasi familii din vietile trecute. O data ce sufletul bebelusului decide cine vor fi parintii lui, se va crea o legatura spirituala, spun cei care cred in acest lucru.

O explicatie stiintifica

Dr. Rick Strassman, in cartea sa "DMT: Moleculele spirituale" afirma ca sufletul uman intra in corp in a saptea saptamana dupa conceptie, folosind glanda pineala ca un canal spiritual si molecula dimetiltriptamina (DMT) drept catalizator.

DMT este o substanta generata de creier in mod natural, similar cu serotonina. Conform istoricilor, glanda pineala este considerata centrul spiritual al organismului uman, legat de viziunile religioase.

Autorul concluzioneaza ca exista posibilitatea ca glanda sa controleze intrarea si iesirea spiritului in corp, explicand astfel experientele apropiate de moarte. DMT este detectat la fatul uman la 49 de zile de gestatie (ceea ce este necesar pentru ca un suflet sa se reincarneze conform lui Bardo Thodol in cartea sa "Tibetan al mortii").

Ce numim maternitate

Cu mare devotament, ea si-a incredintat inima si sufletul lui Dumnezeu. Dupa cativa ani a primit un raspuns. Miracolul pe care-l asteptase atat de mult, devenise realitate. Ea a crezut cu tarie in aceste teorii, creand o legatura inexplicabila.

Poate, este greu de crezut cand vorbim despre probleme spirituale, deoarece fiecare are credintele, culturile si stilurile de gandire diferite. Dar singura explicatie pe care o pot da acestei conexiuni spirituale intre mama si copilul ei este maternitatea.

A fi mama si femeie

Rolul unei femei este important in aceasta viata, fara ea nu ar exista reproducere, ea este cea care da sens vietii.

De aceea, maternitatea nu doar concepe, ci merge dincolo de o explicatie stiintifica, este ceva profund spiritual si magic, pe care majoritatea mamelor poate intelege. Dragostea pe care o simti pentru copii este neconditionata, ceea ce te face sa simti aceleasi emotii ca si ei.

O mama nu suporta durerile celor mici, sarbatoreste realizarile lor, simte durerea lor in fata bolilor si vra sa ia cele mai bune decizii. Plange, rade, se ingrijoreaza si se straduieste sa-i faca fericiti.

Copiii se afla in gandurile mamei in mod constant, in rugaciuni, inima si suflet.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama

Articole recomandate

Citeste si despre