Planuri si dorinte de familie pentru 2011!

/ / Modificat: 2010-12-23
Planuri si dorinte de familie pentru 2011!

Ce planuri ai pentru familia ta in 2011?

Apropierea de trecerea dintre ani ne face sa punem in balanta realizari si esecuri, dar mai ales sa facem planuri pentru anul urmator. Este momentul dorintelor de Anul Nou si al planurilor de familie. Iata cateva dintre dorintele de familie exprimate de mamici.

Mai mult timp petrecut in familie

Majoritatea parintilor isi doresc pentru urmatorul an putin mai mult timp liber pe care sa-l fructifice alaturi de cei dragi. Anul acesta a fost unul destul de stresant din punct de vedere profesional, iar ei spera ca anul urmator sa fie unul... de familie.

Gatim impreuna!

Mancarea sanatoasa este cea care iese din mana mamei.

Care este facuta in casa cu dragoste si cu ingrediente 100% naturale. Si cum alimentatia sanatoasa este pe lista ta de dorinte, este timpul sa iei masuri. Dar de ce numai mama sa gateasca? De anul viitor toata familia gateste!

Prepararea cinei nu reprezinta doar o activitate casnica, decat daca este facuta doar de biata mama singura in bucatarie. Implicarea partenerului si a copiilor in bucatarie reprezinta petrecerea unui timp de calitate, din care micutul poate invata multe, iar tu si partenerul va puteti consolida relatia.

Masa in familie – un obicei!

Mesele in familie sunt o oportunitate incredibila de a intari sau consolida legaturi de familie, atat intre copii si parinti, dar si intre mamici si tatici sau frati. Chiar daca programele se impotrivesc acestei dorinte, este important sa o luati treptat si sa incercati sa luati macar o masa (de exemplu cina) in familie de cateva ori pe saptamana.

Mai multa miscare pentru toti membrii familiei!

De la mic la mare, cu totii vor intra intr-un program intens de activitate fizica. Cel putin asa isi propun mamicile pentru familiile lor. Stresul, grijile si alimentatia nu tocmai sanatoasa isi spun cuvantul.

Daca nu la sala, macar planuieste mai multe iesiri in parc, drumetii si alte activitati care ard calorii.

Crearea unor traditii de familie personalizate

Fiecare familie are principiile si valorile ei. Insa este important sa creati impreuna traditii de familie unice pe care sa le respectati. Acestea nu trebuie sa fie legate in mod obligatoriu de sarbatori sau de vreo ocazie. Este important sa aveti momente speciale impreuna carora sa acordati le valoarea cuvenita. Intaresc legaturile de familie si ofera momente de destindere in familie.

Intarirea relatiei de cuplu

O dorinta importanta pe lista multor mamici este aceea de a incerca sa reinvie pasiunea dintre ele si partenerii lor. Chiar daca in 2010 relatiile de cuplu au avut de trecut un test important pricinuit de criza financiara si de toate implicatiile ei, precum si de cresterea copilului, in 2011 este momentul reapropierii. Mamicile isi propun mai multe intalniri cu partenerii lor, mai multa comunicare si mici suprize care sa hraneasca dragostea dintre ei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre