O mama si-a anuntat propria moarte printr-o postare sfasietoare scrisa in ultimele sale zile de viata

/ / Modificat: 2023-11-15
O mama si-a anuntat propria moarte printr-o postare sfasietoare scrisa in ultimele sale zile de viata

O femeie din New York, mama a unui copil, si-a anuntat in mod sfasietor propria moarte intr-o postare emotionanta pe retelele de socializare, scrisa in ultimele sale zile pe Pamant. Casey McIntyre a murit in mod tragic de cancer ovarian in acest weekend (12 noiembrie), lasandu-i in urma pe sotul ei iubit, Andrew, si pe frumoasa lor fetita, Grace.

Curajoasa mama a tinut sa le transmita un mesaj sincer celor dragi, multumindu-le ca i-au fost alaturi in ultimele clipe:

„Mesaj pentru prietenii mei: daca cititi asta, inseamna ca am murit”, si-a inceput Casey mesajul.

„Cauza a fost o recidiva a cancerului ovarian in stadiul patru, diagnosticat anterior. V-am iubit pe fiecare dintre voi din toata inima si va garantez ca am stiut cat de mult am fost iubita. Cele cinci luni pe care le-am petrecut acasa, cu familia si prietenii mei din Virginia, Rhode Island si New York, au fost magice”, a transmis Casey.

Din nefericire, ea nu a avut ocazia de a-si termina postarea pe retelele de socializare. Sotul sau a explicat ca iubita lui sotie ar fi vrut sa adauge o lista cu lucrurile care au bucurat-o de-a lungul vietii sale, insa n-a mai apucat.

„Nota editorului: Casey a vrut sa incheie aceasta postare cu o lista a lucrurilor care au fost o mangaiere si o bucurie pentru ea in timpul vietii ei, si mi se rupe inima ca nu voi vedea niciodata acea lista. Fiindca starea ei de sanatate s-a agravat tot mai mult, nu a mai putut sa o termine. Imi imaginez ca ar fi inclus-o pe fiica noastra Grace, balenele, inghetata, prietenii ei dragi, plaja, nepotii ei pe care ii adora nespus, cititul, parintii, sora ei si familia lor extinsa uimitoare, inotul, un sandvis perfect cu friptura de vita... si pe mine, cel care a iubit-o mai presus de orice.

Oh Casey!!!! Nu stiu cum o vom trai fara tine, dar o vom face.”, a incheiat Andrew, sotul lui Casey.

  • Surse: tyla.com
  • Foto: Instagram @caseyrmcintyre

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cancer ovarian Simptome cancer ovarian

Articole recomandate

Citeste si despre