Vorbele sfasietoare pe care mama mi le-a spus cu 2 saptamani inainte sa se stinga din viata

/ / Modificat: 2023-11-01
Vorbele sfasietoare pe care mama mi le-a spus cu 2 saptamani inainte sa se stinga din viata

Putine lucruri sunt mai dureroase decat pierderea unei persoane dragi. Pierderea unui parinte de care esti apropiat poate fi deosebit de dificila. Acest lucru este valabil pentru influencerul de fitness TikTok Lindsey Mutchler, care si-a pierdut mama din cauza cancerului de maduva osoasa, in 2019. Intr-un videoclip care are aproape 80.000 de vizualizari, ea a impartasit cuvintele sfasietoare pe care mama ei i le-a spus, cu cateva saptamani inainte sa moara.

„Cu doua saptamani inainte ca mama mea sa se stinga din viata, mi-a spus ceva care m-a zguduit literalmente pana in maduva oaselor si care ma bantuie si acum”, a spus Lindsey cu emotie in voce.

Mama tinerei se afla la ea acasa odihnindu-se, intr-o perioada in care avea nevoie de medicamente puternice pentru durerile atroce pe care le simtea. Dintr-o data, a inceput sa planga, iar Lindsey a crezut ca este din cauza durerii. Motivul era, insa, cu totul si cu totul altul.

„S-a uitat la mine cu lacrimile curgandu-i pe fata si mi-a spus: Sunt atat de multe lucruri pe care as fi vrut sa le fac, dar n-am mai apucat”, povesteste Lindsey.

Ea recunoaste ca, initial, nu a inteles ce a vrut mama ei sa spuna, mai ales ca aceasta a avut o viata frumoasa si implinita. Ea i-a reamintit acest lucru, spunandu-i: „Mama, nu. Ai facut o multime de lucruri.”

„Nu, nu, nu, nu. Sunt atat de multe lucruri pe care as fi vrut sa le fac”, i-a spus fiicei sale. „Am irosit atat de mult timp si mi-as fi dorit sa nu fi fost asa”, a mai spus aceasta.

Lindsey a fost socata sa auda acest lucru de la mama ei si a spus ca a fost „unul dintre cele mai grele lucruri pe care a trebuit sa le aud vreodata”.

Se spune ca, atunci cand sunt pe moarte, oamenii isi revad intreaga viata in fata ochilor si incep sa realizeze care sunt lucrurile care conteaza, cu adevarat, in viata. Printre cele mai intalnite regrete pe care le au oamenii aflati pe patul de moarte, se numara:

1. Mi-as fi dorit sa am curajul sa-mi traiasc viata dupa bunul plac, nu dupa cum se asteptau altii sa o traiesc.

2. Mi-as fi dorit sa nu fi muncit atat de mult.

3. Mi-as fi dorit sa fi avut curajul de a-mi exprima sentimentele.

4. Mi-as fi dorit sa fi petrecut mai mult timp cu cei dragi.

5. Mi-as fi dorit sa imi dau voie sa fiu mai fericit.

Dupa ce si-a pierdut mama, in 2019, Lindsey a crezut ca nu exista durere mai mare. Din pacate, la doar doi ani de la moartea mamei sale, tanara si-a pierdut doi dintre frati, la doar cinci luni distanta.

„Este un cosmar pe care nu l-as dori nimanui”, a spus ea. „Pretuiti fiecare secunda cu oamenii pe care ii iubiti. Niciodata nu este de ajuns.”

Desi Lindsey s-a confruntat cu atat de multa tristete in viata ei, aceasta a invatat multe lectii importante pe care le impartaseste acum cu cei care o urmaresc.

„Viata este scurta si nu stim cat timp avem la dispozitie. Ce este mai trist este ca multi dintre noi nici macar nu realizam cat de important este sa si traim, nu doar sa supravietuim, decat atunci cand e prea tarziu.”, spune tanara.

Tanara ii incurajeaza pe toti sa isi urmeze visele si sa faca lucrurile care ii sperie.

„Oricat de infricosator ar fi sa iti asumi riscuri mari, oricat de greu ti-ar fi sa iti schimbi viata, nu este nimic mai infricosator decat sa ajungi pe patul de moarte, sa te uiti in urma si sa realizezi ca nu ti-ai asumat riscuri, ca nu ai facut lucrurile pe care ti-ai fi dorit sa le faci”, a impartasit aceasta. „Este usor sa spui , dar este nevoie de curaj si determinare pentru a o face cu adevarat”, a incheiat Lindsey.

  • Articol tradus si adaptat dupa un material publicat pe site-ul yourtango.com
  • Foto: Freepik

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mesaje mama Mama si fiica

Articole recomandate

Citeste si despre