Dragul meu, de cand ai devenit tatic esti mai sexy ca niciodata

/ / Modificat: 2018-09-25
Dragul meu, de cand ai devenit tatic esti mai sexy ca niciodata

Dragul meu sot,

Nu voi uita niciodata seara in care te-am cunoscut. Erai prototipul barbatului chipes, inalt si brunet.

Imi amintesc cat de natural conversam cu tine si cum ma uitam la tine vrajita cand vorbeai despre genul de femeie pe care ti-o doreai drept sotie. Am crezut atunci ca erai asa de atragator, vocea ta, ochii tai, barba ta si faptul ca semnai putin cu Gerard Butler (pe bune); imi aduc aminte ca te-am batut la poker si ca aproape te-am invins pe terenul de basketball si ca ma simteam atrasa de spiritul tau de aventura.

Mi-am dorit intotdeauna sa fiu cu un barbat care sa ma faca sa ma simt in siguranta si tu, doar cu structura ta solida, m-ai facut sa ma simt asa. Chiar daca suna siropos, pur si simplu am stiut ca tu erai barbatul meu, eram atat de convinsa incat mi-am sunat surorile sa le spun despre barbatul pe care tocmai l-am cunoscut si care imi va deveni sot intr-o buna zi.

Imi aduc aminte de acea zi si zambesc pentru ca inca mai cred toate acele lucruri despre tine, dar acum te gasesc sexy si atragator si in alte feluri.

Inca imi place cand te imbraci frumos sa iesim la restaurant, dar acum cred ca esti atragator si cand ai camasa patata de ketchup. Imi reaminteste ca in ciuda imperfectiunilor, suntem perfecti unul pentru celalalt.

Ador sa te ascult vorbind despre copiii nostri, sa te vad cat esti de mandru de ei si cat de mult ii apreciezi. Si ador sa te vad petrecand timp cu ei, cand le citesti carti in pat inainte de culcare si verifici sa nu fie monstri ascunsi in camera lor. Cumva, ai un farmec aparte, tu, un barbat inalt de 1.90 si 100 de kilograme care incearca sa intre sub pat doar ca sa le demonstreze celor mici ca nu e nimic acolo, ca sunt in siguranta.

Poate ca nu stii, dar sunt o multime de momente in care ma uit la tine si ma gandesc ''Sotul meu este atat de sexy si atragator, iar eu sunt atat de norocoasa''.

In momentele acelea in care te simti vulnerabil si imparti cu mine cele mai adanci sentimente si ganduri ale tale. Sau cand speli toate vasele, desi stiu cat de tare urasti de fapt sa speli vasele. In noptile cand imi faci masaj la picioare pentru ca stii ca am avut o zi lunga si lasi fobia pe care o ai cu picioarele deoparte doar ca sa imi oferi mie cateva minute de relaxare.

Cand imi aduci un pahar de apa la pat sau cand te rog sa inchizi lumina pentru ca esti mai aproape de intrerupator, desi stiu ca nu vrei sa inchizi lumina si totusi o faci...da, te gasesc atragator chiar si atunci. Cand ne-am cunoscut, astfel de lucruri nu erau printre cele pe care mi le imaginam ca ma vor face sa ma indragostesc de tine, insa astea sunt lucrurile care imi intaresc dragostea pentru tine acum.

Spiritul nostru de aventura s-a schimbat; pana si o excursie pana la hypermarket pare o aventura zilele astea, iar serile in care iesim doar noi doi sunt putine si rare. Insa in momentele de zi cu zi te privesc si ma minunez ca esti al meu si ca sunt atat de norocoasa sa imi traiesc viata asta cu tine alaturi.

Toate lucrurile marunte pe care inca le descopar despre tine si felul in care inca ma mai surprinzi in fiecare zi ma fac sa fiu tot timpul interesata si curioasa cand vine vorba de tine, chiar si cand viata pare banala.

Iubitul meu, acum totul este atat e diferit fata de cand ne-am cunoscut, dar sunt recunoscatoare pentru asta deoarece cand te privesc, imi amintesc de toate momentele traite impreuna. Am trecut impreuna prin multe si in ciuda tuturor greutatilor, ai ramas la fel de sexy si te iubesc foarte mult.

Cu dragoste, sotia ta

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tatic Parinti Iubire sot

Articole recomandate

Citeste si despre