Copilul meu, sunt singura ta prietena adevarata! Vei intelege asta cand vei fi pregatit

/ / Modificat: 2021-11-27
Copilul meu, sunt singura ta prietena adevarata! Vei intelege asta cand vei fi pregatit

O mama este cea mai buna prietena a copiilor ei, ii asculta, ii imbratiseaza atunci cand le este greu si este singura care se bucura sincer atunci cand ii vede fericiti. Tot ea sufera ca un caine atunci cand copiii care alta data stateau agatati de ea cat era ziua de lunga incep sa o respinga, sa se indeparteze de ea, sa nu o mai respecte. Sufera si rabda. Rabda pentru ca stie ca va veni ziua cand toate astea se vor schimba din nou si cand copilul va intelege...

Ce ar vrea orice mama sa stie copilul ei atunci cand relatia lor trece prin turbulente

"Copile,

Daca ar fi sa compar dragostea pe care ti-o port cu ceva, mi-ar fi imposibil. Pentru ca este imposibil de pus semnul egal intre ea si altceva. As putea spune pana la stele sau pana la luna sau pana la Marte... Ar fi prea putin... Esti parte din mine si sunt pentru tine trup si suflet. Vreau sa te stiu fericit si sa stii ca te sprijin neconditionat la fiecare pas pe care vei alege sa il faci.

Te-am iubit indestructibil din clipa in care am stiut ca te port in pantec, te-am adorat nemarginit din clipa in care te-am vazut prima oara, te-am pazit ca pe o comoara in fiecare zi si in fiecare noapte a vietii tale. Te-am iubit cum am stiut mai bine, convinsa ca dragostea mea te va ajuta sa cresti, sa depasesti orice obstacol, te va face bine cand erai bolnavior, te va alina cand sufereai si te va motiva cand aveai nevoie de asta.

Tot ce am facut, am facut cu dragoste

Am vrut sa te simti mereu protejat, am vrut sa stii mereu ca esti persoana mea preferata din toata lumea. Am vrut mereu sa stii ca poti vorbi cu mine orice, ca sunt aici pentru a te asculta, orice ai avea de spus. Am vrut si vreau sa fiu cea mai buna prietena a ta.

Sunt singura ta prietena adevarata

Iti amintesti cand te refugiai in bratele mele atunci cand te speria ceva? Iti amintesti cum te cuibareai langa mine in pat cand visai urat? Iti amintesti cand simteai ca doar in bratele mele va trece orice durere? Te-am iubit mai mult cu fiecare astfel de moment! Si am sperat ca vei face la fel mereu, pentru ca simti tocmai aceasta dragoste. Eram si am ramas singura ta prietena adevarata, singura care va fi aici mereu, la bine si la rau. Poate nu intelegi asta acum, dar cu siguranta intr-o zi vei fi pregatit sa intelegi ca mereu am incercat doar sa iti readuc zambetul pe chip. Si cand ti-am spus lucruri care te suparau, si cand am incercat sa te impiedic sa faci anumite lucruri nu voiam sa fiu o mama rea. Din contra!

Desigur, sunt momente in care crezi ca nu te inteleg, ca am o mentalitate invechita sau ca pur si simplu sunt rea. Dar daca acesta este pretul pentru a te proteja, uneori chiar de tine, fie! Stiu ca intr-o zi vei intelege ca nu eram asa cum credeai, ca toate sfaturile pe care ti le-am dat erau dezinteresate. Voi avea rabdare pentru ca pentru asta sunt prietenii: sa fie acolo oricand vrei sa te indrepti catre ei. Si pentru ca mai ales pentru asta sunt mamele, copilul meu!"

FOTO: Freepik.com

Articole recomandate

Citeste si despre